Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2010, 23:00   #44
Ghernie
Użytkownik Forum

Ghernie's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Wpisy bloga: 12

Domyślny

Przepraszam, że nie komentowałem, ale nie zwracałem uwagi na ten dział. Przez ilość postów pojawiających się tutaj, stracił na wartości. Na szczęście już się poprawiam

Błędy:
- Sala tronowa (3 obrazek) jest trochę zbyt pusta. Zwracam tu uwagę głównie na ściany i inne elementy zdobnicze, których zwyczajnie brakuje. Szlachcic, a tym bardziej król, powinien troszczyć się o wystój swoich wnętrz, a co za tym idzie, reputację.
- Wykryłem 2 błędy interpunkcyjne, ale podczas pisania komentarza zgubiłem je.
- 2 obrazek jest marny graficznie. Średnio pocieniowane postacie, brak dodatków do trawy, ciała nie przypominające poległych, brzydkie miecze leżące na ziem
- Lokacja 4 (5 obrazek), brak dodatków do trawy dookoła domku, o samą chatę się nie czepiam.
- W dalszym ciągu nie numerujesz obrazków
- MAŁO
- Czas czekania na odcinek

Mocne strony:
- Sensowne dialogi, co w fake'ach jest rzadkością. Tutaj nawet sranie w banie dobrze brzmi (którego wcale nie jest zbyt dużo).
- Świetne outfity mistrzów
- Genialne efekty (ostatni obrazek)
- Poprawiona droga
- Sama obecność partu jest plusem. Sądziłem, że nie masz już ochoty kontynuować projektu.

Na zakończenie, warto wspomnieć, byś częściej robił party. Teraz może to nie jest problemem, ale w przyszłości użytkownicy będą musieli przed każdym odcinkiem czytać wszystko od początku. Jeśli nie chcesz, zrób z 50 "slajdów" i wydawaj je w częściach. W przeciwnym razie, zainteresowanie twoim fake spadnie do 0.