1.
Mam na imię Piotrek, wiosenek 16. Zajmuję się marnowaniem życia przed monitorem i skrzynką dobra (aka komputer). W uzależnieniu pomaga mi moja stara, brudna klawiatura i wymyty od potu szary lakier na mojej czerwono szarej myszce Manty, ale
No nie 4 hp... mniejsza z tym.
Lubię tworzyć i nie publikować moich pixel artów, tworzyć gry w klikach (i ich nie publikować), nie przemęczać się, spotykać się z Kartoflem aka Ziutek aka Grabski/Graba. Rysowanie to moje hobby, jak i tworzenie animacji (z rysunków). Jestem kreatywny i mam jakże infantylne
No nie cztpomysły.
Mam ograniczoną listę ulubionych gier:
Tribes Vengeance (gra upada... szkoda)
Liero
No nie?
Gusanos (klon Liero, gra dedła :< )
CS (jak na razie tylko on mi pozostaje, bo karta graficzna niedawno siadła... Nieźle odbiło się to na moim ranku xd [z 22 w sobotę do 450 wczoraj])
----------------------------------------------
2.
Kartofel aka Graba powiedział, że Tribesy są głupie (taki hajt, że tej gry nie ogarnia)... Jedyny kumpel od gier tak mi powiedział :< dupek jeden. Zaproponował mi Ce-eS non-stim na wspomnianym przez niego kopytku. Tej gry nie lubiłem od wielu lat, jak można grać w CS'a... Kanciaste bronie, pełno bugów, takie gówno...
Ale nie... Czekajta, Kartofel 3 lata temu pokazał mi CS'a z botami, gdy jeszcze neta ni miał. <--- nie czytać, bazgroły.
Dobra, jeszcze raz.
0. Jam jest Shivek.
1. Nie lubiłem CS'a.
2. Kartofel 3 lata temu pokazał mi NStima z botami.
3. Nie spodobały mu się Tribesy, pokazał mi grę na kopytku. (1.5 roku temu)
4. Botował cham (aimboty, itp), nawet mnie w to wciągnął.
5. Kupiliśmy se steama, nie używaliśmy go z 2 miechy.
6.
No nie 4 hp...
7. Graba miał adma na kopytku.
8. Zacząłem grać na CS.Tibia.pl (z rok temu)
9. Namówiłem Grabę (zmienił se nick na Kartofelek [nie wiadomo po co{pewno dla jaj}])
10. Graba dostał bana na kopytku >

11. Mam dwa chromosomy więcej, ten kto czyta to ma chyba z pięć.
Tak naprawdę prawdziwej gry nauczyłem się na CS.Tibia.pl, bo kopytko było pełne botów...
3.
Nie, nie byłem karany. Na non-steamie używałem haxów z głową, nie tak jak mój pyrzasty kumpel. VAC dał mi siłę i chęć do gry (haxy nudzą i nie dają frajdy). Z 2 tygodnie temu Ryba wyrzucił mnie z listy kumpli Steam :<
Rypciu wruć!!!
Co powie Ryba?
Cytuj:
Miałem chyba jeszcze kiedyś bana od Ryby
|
Cytuj:
Co do konfliktów to może był wcześniej z Rybą
|
Cytuj:
Raz... Ryba - Ty mi kiedys bana na godzinę dałeś xd
|
No nie?
Cytuj:
Ryba mnie nie lubi, ale staram się z nim rozmawiać grzecznie
|
Cytuj:
w konflikcie byłem z Rybą
|
Ojojoj :O
4.
Dobra znajomość, Kartofelek
JESTEM HARDKOREM! mi pokazywał

5.
Wow!! Dotrwałeś aż do piątego punktu! GZ.
Server mi się podoba i tyle, fajna atmosfera, nawet jak psuję sobie rank to i tak jest fajnie

W sumie rzadko gram na staty, ostatnio coś chciałem, Ryba zazdrościł mi punkcików na de_train i chciał mi thiefnąć rozbiórkę paki

Ogólnie zgapił bym wszystkie odpowiedzi poprzedników, bo nic mi do głowy oryginalnego ni przychodzi.
Cytuj:
tylko teraz te kurczaki sa irytujace...
|
Spadaj, kurczaki są zajebiste. Tydzień temu uratowały nam dupę na scoutzknivez (zabijaliśmy się, żeby mieć kurczaki) AAAAA, wtedy załapałem bana

za team kill. No jednak... WYBACZCIE MI :< !!!!11@!!21!
6.
Dlaczego ja?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adix.mp3
De_rats, de_rats, ogarze
|
Gdy miałem staty -1/12 xD na ratsach
-----
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
O lol, Shivek, co ty tam robisz!
|
Kampa nad garażem/okienka koło garaży (Ce-eS_ofis)
-----
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Ty, Shivek, to możesz mieć downa, a nie Rybę.
|
Gdy dziecinnie opowiadałem o tym, że podszywam się za Rybę, bo mnie wykickał z listy

-----
Cytuj:
Nie, ty Shivek masz 51 IQ.
|
de_nuke Ryba oznajmił, że gada z ludźmi, którzy mają powyżej 50 IQ.
-----
Cytuj:
A nie mówiłem, że ich zajebiesz?
|
cs_italy, gdy byłem w TT spamiłem "nid bekop", a Ryba mi nie pomógł :< Sam "zajebałem 4 typciów w domku z hostami"
-----
Cytuj:
O lol, Shivek, ale ty farcisz!
|
cs_italy, Drom mnie z TT zabrał, gdy miałem 11/1 :<
-----
Cytuj:
Lol, Shivek, ale ty masz farta!
|
Drom, jak ja, nadużywa pewnych wyrażeń. Ciągle lole lecą

a u mnie
No nie 4 hp... Tym razem ocaliłem CT zabijając ostatniego terro 10 sec przed końcem rundy. cs_italy
-----
Znam kolesi z Ce-eS.Tipja.pl, admów, itp.
Wiem kto hajci, kto nób (tak jak ja). Obeznany jestem. Mikro naprawiłem, od dziś zaczynam go używać do godziny 19:00 (później nie, bo rodzice będą mnie huncić)

Przeczytałeś to! Ten post był tak denny, nudny, dupny, że oficjalnie można mówić o tobie "Pogromca trouli".