Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2010, 10:09   #15
Shivek
CS Tibia.pl Team

Shivek's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Gdynia

Stan: Niegrający
Imię: Nie
Gildia: graj
Świat: w
Poziom: ten
Skille: syf
Poziom mag.: !!
Shivek ma numer GG 1086148
Domyślny

No nie 4 hp...

Wypracowanie Szifkowego stfora

Drogi rzehóju,
ostrzegam, zanim zaczniesz to czytać, upewnij się, czy jest z tobą wszystko ok. Jest to jedna i półtora stronnicy tekstu (nie znalazłeś w tym zdaniu żadnego błędu? NIE CZYTAJ!)... Za wszelkie późniejsze ubytki i błędy w pracy "musku" oraz choroby psychiczne odpowiadasz sam. Tekst nie testowany na zwierzętach, prócz moich rybkach neonkach :>
Ukryty tekst:
1.
Mam na imię Piotrek, wiosenek 16. Zajmuję się marnowaniem życia przed monitorem i skrzynką dobra (aka komputer). W uzależnieniu pomaga mi moja stara, brudna klawiatura i wymyty od potu szary lakier na mojej czerwono szarej myszce Manty, ale No nie 4 hp... mniejsza z tym.
Lubię tworzyć i nie publikować moich pixel artów, tworzyć gry w klikach (i ich nie publikować), nie przemęczać się, spotykać się z Kartoflem aka Ziutek aka Grabski/Graba. Rysowanie to moje hobby, jak i tworzenie animacji (z rysunków). Jestem kreatywny i mam jakże infantylne No nie cztpomysły.
Mam ograniczoną listę ulubionych gier:
Tribes Vengeance (gra upada... szkoda)
Liero
No nie?
Gusanos (klon Liero, gra dedła :< )
CS (jak na razie tylko on mi pozostaje, bo karta graficzna niedawno siadła... Nieźle odbiło się to na moim ranku xd [z 22 w sobotę do 450 wczoraj])
----------------------------------------------
2.
Kartofel aka Graba powiedział, że Tribesy są głupie (taki hajt, że tej gry nie ogarnia)... Jedyny kumpel od gier tak mi powiedział :< dupek jeden. Zaproponował mi Ce-eS non-stim na wspomnianym przez niego kopytku. Tej gry nie lubiłem od wielu lat, jak można grać w CS'a... Kanciaste bronie, pełno bugów, takie gówno...
Ale nie... Czekajta, Kartofel 3 lata temu pokazał mi CS'a z botami, gdy jeszcze neta ni miał.
<--- nie czytać, bazgroły.
Dobra, jeszcze raz.
0. Jam jest Shivek.
1. Nie lubiłem CS'a.
2. Kartofel 3 lata temu pokazał mi NStima z botami.
3. Nie spodobały mu się Tribesy, pokazał mi grę na kopytku. (1.5 roku temu)
4. Botował cham (aimboty, itp), nawet mnie w to wciągnął.
5. Kupiliśmy se steama, nie używaliśmy go z 2 miechy.
6. No nie 4 hp...
7. Graba miał adma na kopytku.
8. Zacząłem grać na CS.Tibia.pl (z rok temu)
9. Namówiłem Grabę (zmienił se nick na Kartofelek [nie wiadomo po co{pewno dla jaj}])
10. Graba dostał bana na kopytku >
11. Mam dwa chromosomy więcej, ten kto czyta to ma chyba z pięć.

Tak naprawdę prawdziwej gry nauczyłem się na CS.Tibia.pl, bo kopytko było pełne botów...
3.
Nie, nie byłem karany. Na non-steamie używałem haxów z głową, nie tak jak mój pyrzasty kumpel. VAC dał mi siłę i chęć do gry (haxy nudzą i nie dają frajdy). Z 2 tygodnie temu Ryba wyrzucił mnie z listy kumpli Steam :<
Rypciu wruć!!!
Co powie Ryba?
Cytuj:
Miałem chyba jeszcze kiedyś bana od Ryby
Cytuj:
Co do konfliktów to może był wcześniej z Rybą
Cytuj:
Raz... Ryba - Ty mi kiedys bana na godzinę dałeś xd
No nie?
Cytuj:
Ryba mnie nie lubi, ale staram się z nim rozmawiać grzecznie
Cytuj:
w konflikcie byłem z Rybą
Ojojoj :O
4.
Dobra znajomość, Kartofelek JESTEM HARDKOREM! mi pokazywał
5.
Wow!! Dotrwałeś aż do piątego punktu! GZ.
Server mi się podoba i tyle, fajna atmosfera, nawet jak psuję sobie rank to i tak jest fajnie W sumie rzadko gram na staty, ostatnio coś chciałem, Ryba zazdrościł mi punkcików na de_train i chciał mi thiefnąć rozbiórkę paki
Ogólnie zgapił bym wszystkie odpowiedzi poprzedników, bo nic mi do głowy oryginalnego ni przychodzi.
Cytuj:
tylko teraz te kurczaki sa irytujace...
Spadaj, kurczaki są zajebiste. Tydzień temu uratowały nam dupę na scoutzknivez (zabijaliśmy się, żeby mieć kurczaki) AAAAA, wtedy załapałem bana za team kill. No jednak... WYBACZCIE MI :< !!!!11@!!21!
6.
Dlaczego ja?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adix.mp3
De_rats, de_rats, ogarze
Gdy miałem staty -1/12 xD na ratsach

-----
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
O lol, Shivek, co ty tam robisz!
Kampa nad garażem/okienka koło garaży (Ce-eS_ofis)

-----
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Ty, Shivek, to możesz mieć downa, a nie Rybę.
Gdy dziecinnie opowiadałem o tym, że podszywam się za Rybę, bo mnie wykickał z listy

-----
Cytuj:
Nie, ty Shivek masz 51 IQ.
de_nuke Ryba oznajmił, że gada z ludźmi, którzy mają powyżej 50 IQ.

-----
Cytuj:
A nie mówiłem, że ich zajebiesz?
cs_italy, gdy byłem w TT spamiłem "nid bekop", a Ryba mi nie pomógł :< Sam "zajebałem 4 typciów w domku z hostami"

-----
Cytuj:
O lol, Shivek, ale ty farcisz!
cs_italy, Drom mnie z TT zabrał, gdy miałem 11/1 :<

-----
Cytuj:
Lol, Shivek, ale ty masz farta!
Drom, jak ja, nadużywa pewnych wyrażeń. Ciągle lole lecą a u mnie No nie 4 hp... Tym razem ocaliłem CT zabijając ostatniego terro 10 sec przed końcem rundy. cs_italy

-----
Znam kolesi z Ce-eS.Tipja.pl, admów, itp.
Wiem kto hajci, kto nób (tak jak ja). Obeznany jestem. Mikro naprawiłem, od dziś zaczynam go używać do godziny 19:00 (później nie, bo rodzice będą mnie huncić)

Przeczytałeś to! Ten post był tak denny, nudny, dupny, że oficjalnie można mówić o tobie "Pogromca trouli".
ROTFLe

-------------------------
Rzehój
Ukryty tekst:
tekst przymiotnik lub rzeczownik określający niespecjalnie inteligentną osobę. Rzechóje zazwyczaj zawalają forum głupimi pytaniami i/lub głupimi odpowiedziami.

Ostatnio edytowany przez Shivek - 24-03-2010 o 08:06.
Shivek jest offline