Zobacz pojedynczy post
stary 23-03-2010, 13:07   #592
bozyszczur
Użytkownik Forum

bozyszczur's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009

Domyślny

Fajnie ciesza takie pochwaly od kogos
Co do tyh profitow to wiesz nie zawsze mam ogromny profit ale naprawde malo kiedy mam waste a jak juz jakis profit to przewaznie 100k+ a czasem i bywalo ze z hunta przynosilem 260k na czysto. Tyle ze ja chodze tylko ze sperami a nikt niema takiej cierpliwsci bic ze sperow na takim lvl gdzie 1 lvl rosnie okolo 14h~~ kazdy wolalby bic z assassinek a z nimi juz niema tak dobrze.
Co do helmeta to juzdawno mialem na niego chec i okazje. Poznalem typa co na antice mial go juz dosc dawno i wtedy chcial za niego cos kolo 3-4kk ale odkad wprowadzili ten transfer postaci to i ceny poszly w gore no i sie dogadalem z nim ze 10kk na antice mu dal, tylko skąd wziąć 10kk na antice. Otoz na trade board znalazlem typa co robil world trade service no i sie tak skladalo ze sie dogadaelm z nim ze za 10kk na antice dam mu 15kk na neranie. No i akurat jako ze gralem oszczednie gp do gp zbieralem tylko profity sie liczyly to mialem 11,5kk dokladnie udalo mi sie pozyczyc od qumpla 3kk i reszte mu dalem w itemach, 2x soft + jakies avenger, arbalest.
bozyszczur jest offline   Odpowiedz z Cytatem