Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Frapper
Wypilem SAM litr wodki i SAM poszdlem do domu i SAM wszystko pamietalem. Dostane ciasteczko? Bania do picia to nie jest nic specjalnego do chwalenia sie, teraz wypije 0,5 i mam zajebiscie.
Co do opowiesci albertusa - mysle, ze moje dzieci na komunie dostana jego ksiazke.
|
Możliwe , znam paru takich ludzi co pija litra i stoją na nogach , no ale przy kości to oni są
ja dobrej bani nie mam, ale i nie chciałbym mieć. Dla mnie to była by tragedia żeby do upicia się potrzebować 0,5-0,7 wódki , ze względów finansowych głownie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality
jesli pol litra na 2 Ci wystarcza to wcale az tak mocnej glowy nie masz 
|
czy ja mowie ze mam? nawet to parę razy zaznaczyłem ze nie mam mocnej głowy a wręcz słabą. Oczywiście porównując do ludzi z którymi piłem itp. to ja zwykle szybciej się od nich upijałem. No ale co tu gadać skoro 3/4 tego forum sama przyznaje ze 3-4 piwa im wystarcza?
Jak ci się chce przeczytaj któregoś mojego dłuższego posta i komentarze do niego i zawsze jest coś w stylu ze ja coś powiem następnie to opisze/wytłumaczę itp. A nikt nie przeczyta opisu/wytłumaczenia tylko znajda 1-2 zdania wyrwane z całości i później myślą ze są fajny bo zwrócą mi uwagę no i następnie masz masę postów pod tym bo jeden podłapie od drugiego.
Wiec do tych czepiających się o H wie co.
Takie małe sprostowanie na wasz rozum (opisze to w paru zdaniach bo opisując więcej i tak wychwycicie tylko te pare zdan)
ALBERTUS NIE MIEĆ MOCNA GŁOWA. NORMALNIE ALBERTUS NIE WYPIŁ BY TYLE ALKOHOLU , TAKIE SYTUACJE ZDARZYĆ SIĘ PARĘ RAZY W ŻYCIU ZE GŁOWA POZWOLIĆ. ALKOHOL O KTÓRYM MÓWIĆ NIE JEST NICZYM NADZWYCZAJNYM BO JA ZNAĆ DUŻO CZLOWIEKOW KTÓRE POTRAFIĆ WYPIĆ LITR GORZAŁKI I STAĆ NA NOGACH.
Z reszta krytykować itp. to każdy se może , a niech ktoś z was opisze swoja jakaś nietypowa libacje , zobaczymy czy znajdzie się kozak który coś o sobie napisze a nie tylko krytykuje.