Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Iron_Stysiek
1) Nie potrzebuję zarabiac pieniędzy, zresztą to moja sprawa skąd i czy je mam - robię to co lubię.
2) Mam czas więc mogę robić to co lubię.
3) Skoro lubię tibię to znaczy, że nie marnuję na nia czasu, ponieważ to lubię.
4) Nie jest to absolutnie jedyne zajęcie jakim się zajmuję.
5) Zdjęcia miałem i tak dodać, po prostu w nocy dopiero je dostałem od kolegi.
6) Co mówia koledzy? Śmieja się naturalnie z Tibii. Tak samo jak ja z ich zbierania znaczków, chodzenia na mecze, czy trenowania krykieta. Każdy ma coś swojego, nie ma się czego wstydzić.
|
Po tym co tu napisales dajesz idealny obraz kim jesteś...piszesz że jestes "prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim" a teraz że "nie potrzebuję zarabiac pieniedzy"? To co stary Ci opłacił szkole a teraz roboty nie możesz znaleźc i grasz w tibie? Kto przyjdzie do prawnika co bota ustawia w tibii. HAHA ale sie kompromitujesz. Wyjeżdzasz z GEJ-PARTY fotą przed forum pokazując jaki jesteś kozak, jak "warszawka" potrafi sie bawic xD. Jestes CIEC.
@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
-dzidzie2,yołeny,khazule
-bartonisko
-duch niespokojny JM na 100%
-mYchas
-bulbazaur i jego ziomy
-zodix/awangardowy/lukasz92
-sruror mega d381L
|