Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2010, 10:48   #17814
NoToTak
Użytkownik Forum

NoToTak's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
Po tym co tu napisales dajesz idealny obraz kim jesteś...piszesz że jestes "prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim" a teraz że "nie potrzebuję zarabiac pieniedzy"? To co stary Ci opłacił szkole a teraz roboty nie możesz znaleźc i grasz w tibie? Kto przyjdzie do prawnika co bota ustawia w tibii. HAHA ale sie kompromitujesz. Wyjeżdzasz z GEJ-PARTY fotą przed forum pokazując jaki jesteś kozak, jak "warszawka" potrafi sie bawic xD. Jestes CIEC.

@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
Jezeli mialbys na nich jak to ladnie ujales "wyjebane", to bys pokazal, ze jestes tym madrzejszym i nie wszczynal niepotrzebnych klotni. Tak tylko pokazujesz, ze masz jakis do nich uraz i Cie to po prostu "boli". Jakby bylo inaczej to nie pisalbys nawet o tym, bo przeciez nie grasz juz w to od dawna.
Tak pokazujesz jedynie jaki to dwulicowy jestes, bo z jednej strony korzystales z ich vt, a teraz ich oczerniasz i do tego nie masz nawet odwagi powiedziec im to w swoim imieniu(czyt. postaci jaka kiedys tam grales).

Latwo jest oceniac innych, trudniej spojrzec na to co sie samemu robi...
NoToTak jest offline   Odpowiedz z Cytatem