Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis
Po tym co tu napisales dajesz idealny obraz kim jesteś...piszesz że jestes "prawnikiem po dziennym prawie na Uniwerku Warszawskim" a teraz że "nie potrzebuję zarabiac pieniedzy"? To co stary Ci opłacił szkole a teraz roboty nie możesz znaleźc i grasz w tibie? Kto przyjdzie do prawnika co bota ustawia w tibii. HAHA ale sie kompromitujesz. Wyjeżdzasz z GEJ-PARTY fotą przed forum pokazując jaki jesteś kozak, jak "warszawka" potrafi sie bawic xD. Jestes CIEC.
@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka
|
Jezeli mialbys na nich jak to ladnie ujales "wyjebane", to bys pokazal, ze jestes tym madrzejszym i nie wszczynal niepotrzebnych klotni. Tak tylko pokazujesz, ze masz jakis do nich uraz i Cie to po prostu "boli". Jakby bylo inaczej to nie pisalbys nawet o tym, bo przeciez nie grasz juz w to od dawna.
Tak pokazujesz jedynie jaki to dwulicowy jestes, bo z jednej strony korzystales z ich vt, a teraz ich oczerniasz i do tego nie masz nawet odwagi powiedziec im to w swoim imieniu(czyt. postaci jaka kiedys tam grales).
Latwo jest oceniac innych, trudniej spojrzec na to co sie samemu robi...