Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2010, 13:01   #17822
Syf_Zor_
Użytkownik Forum

Syf_Zor_'s Avatar

Data dołączenia: 16 10 2009
Lokacja: Antwerpen

Stan: Początkujący
Imię: Syf Zor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade
Świat: Furora
Poziom: 172
Skille: 69
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post
Taa styś zmiażdzył wrzucając po raz kolejny twarzowca/beztwarzowca. Ty Dziara, jak myslisz ilu twoich znajomych z tego meetingu ma pompe z twojego ryja ? Wydaje mi się ze z andaristem powinienes sie ohajtac po obaj nie wyjściowi jestescie jak huj xD

Stychu dawaj wiecej zdjęc bo miażdzą dosłownie
Szczerze mowiac nie widze zeby z Karolem czy Andaristem bylo cos nie tak na tych fotkach z imprezy.
Z obiektywnego punktu widzenia wysmiewasz oboby ktorych nawet nie poznales na realu i niewiesz jakie sa. A moga byc bardziej spoko niz Ci sie wydaje.
To teraz zarzuc swoje foto i wszyscy ocenimy i je skoro wysmiewasz inne osoby. Ps. Nie jest to akcja w stylu forum fightera zreszta nawet owym nie jestem.

Co sie na tym forum zaczyna dziac heh..

--- Syf_Zor_ dodał 1 minut i 35 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zoodix Pokaż post
przegralem wojne i mam w to wyjebane ale ty jak tak bluzgasz "swoich" to powinies im to sam powiedziec a nie napinasz sie na forum. a przypomnijcie mi tylko bo nie jestem pewny bo zapomnialem to karol sobie na reku wydziaral vision czy kto? btw smerf na kazdym zdj wychodzi jakby knul jakis szyderczy plan haha bez obrazy ;p
Igor je zawsze knuje xD

Ostatnio edytowany przez Syf_Zor_ - 24-03-2010 o 13:04. Powód: Automerged Doublepost
Syf_Zor_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem