Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2
sluchasz firmy ziomek ??
no masz racje, dziara Melanzowa Skladanka Furory niewygladalaby najlepiej
a i ps. jak na dresa to troche malo pakujesz, chujowe masz te plecy, ledwo ledwo sie napiales i szyja troche chuda, dawno wlosy scinales? +koszulka troche juz sprana, oj bieda tam u was na wsi w wolsztynie (gdziekolwiek to jest xd)
ps2. jaki byl sens pisania nazw 3 klubów na koszulce? :| przypomina mi sie beti spageti ktory sobie na rekach flamastrem napisal beti spageti
--- Fan_Dzidzi2 dodał 9 minut i 56 sekund później ---
ps mozemy tak pisac do 20~ pozniej wychodze i mnie nie bedzie do rana, odpisywal bede co 10-20 minut (w zaleznosci od stanu emocjonalnego po ostanio granej mapie)
piszzzzzzzzzzz bo robi sie ciekawie
|
napisalem bo jestem kibicem. Ty nawet na meczu nie byles pewnie i nie wiesz co to znaczy dopingowac swojemu klubowi.
Malo pakuje? spojrz na siebie

pisz co chcesz to nie zmienia faktu ze jestes brudem.
a wszystkie brudy zostawiam w praniu. Szatan Cie opetal
JAK MOZNA ROBIC TATUAZ SWOJEJ GUILD Z TIBII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LECZ SIE CZLOWIEKU.
Henna to jeszcze chociaz i tak to debilizm. ALE DZIARA NA STALE OMG! Ja nie wiem ale chyba masz brudno w glowie dlatego.
W Tibii taki wieeeelki a w rl taaaki maly...wraz ze swoja pseudoekipa typowych wafli.
Dla mnie Ty i Ci "liderzy" Vision to przychlasty ktore musza sie wyzyc w Tibii bo w rl im dokuczaja i pewnie tak jest. Przez internet kazdy jest madry.
Niech wszyscy zobacza jaki jestes naprawde...