Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yayka
Od kiedy kobiety patrzą tylko na wygląd?
@topic
Nie rozumiem w ogóle po co ciśniecie jak ktoś wygląda w rl, jedynym wytłumaczeniem jest to, że ktoś jest zakompleksionym kolesiem który nie wygląda wcale lepiej.
Jeżeli chodzi o Andarista, to może nie wygląda jak model z Men's Health ale jest równy koleś z niego i ma coś w głowie.
|
O tym czy wyglad ma znaczenie nie bede Cie przekonywal bo wiekszosc osob powie ze ma. Jezeli to Ci nie wystarczy wpisz sobie w google "czy wyglad ma znaczenie?" i wyskoczy Ci sporo artykulow ze jednak MA I TO DUZE. Jest to potwierdzone badaniami, sondami i nie wiem czym tam jeszcze
Nie zapominajmy o tym ze kazda potwora znajdzie swego amatora, wiec Twoja sytuacja Karolu nie jest do konca taka stracona. Mam nadzieje ze takie srodki wyladowania emocjonalnego, seksualnego jakimi sa w Twoim przypadku: Tibia, dzieci i wytatuowana reka zostana zastapione czyms innym.
A co do Andarista to nic do niego nie mam. Kiedys bylismy nawet dobrymi koleszkami

Pamietam jak mi wymienial silki na yarny po czym zrobilem 2 full barba na serwie zaraz po imargamie