Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2010, 19:43   #440
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

dzis u nas byl turniej kick boxingu.

Bylo by fajnie ale oczywiscie dyro zje.. sprawe i porobil pary mieszane przez co nasza klasa (najlepiej sie prezentujaca w szkole) zrezygnowala a zostalo jedynie 8 uczetnikow. My chcielismy na zasadzie ze 9 osob od nas i 9 osob z reszty szkoly , polaczyc w pary i zwycieska walka to 1 pkt. No ale tak nie bylo no i od nas wyszedl tylko 1 zawodnik.

Pierwsza walka byla dosc lipna , koles zaspamowal drugiego no i wygral ;D druga byla konkretnie lipna bo zaden z nich nic nie pokazal. Trzecia byla juz dosc ciekawa tyle ze troche zle byla dobrana para bo jeden koles padal po paru strzalach na glebe i tak sie to konczylo. Ostatnia walka no byla fajna , walczyl koles dosc niski itp. ale dobry technicznie (cwiczy rozne pierdoly takie) kontra koles 190 cm wzrostu ktory troche tej masy mial. No pierwsza runda byla ewidentnie dla tego napasionego , tamten tylko staral sie unikac , zaslaniac nie wyprowadzajac ciosow. Taktyke mial dobra , druga runde ten duzy nie dal juz zbytnio rady , wiadomo ze z lekka spasiony , bez cwiczen to szybko sie meczy wiec walka byla wyrownana , dlatego zrobiono ekstra 3 runde w ktorej juz ewidentnie wygral ten mniejszy.

Byly tez rozne pokazy karatekow (glownie dzieci ktore wywijaly fajnie nogami) no i oczywiscie konkurs w kibicowaniu. Z kazdej klasy dziewczyny szykowaly jakies napisy , piosenki i kolejno spiewaly. My oczywiscie jako klasa najbardziej udzielajaca sie w zycie szkoly zarowno z tej dobrej jak i zlej strony musielismy pokazac klase...

Po krotkim spojzeniu na kolegow , wyszedlem na srodek , chwycilem mikrofon. I powiedzialem pare slow typu ze gratuluje wszystkim uczestnikom itp itd. A nastepnie powiedzialem ze zaspiewam dla nas piosenke ;D

ja jako ze lubie spiewac i nie wstydze sie stanalem na srodku i sobie zaspiewalem piosenke Kapeli Czerniakowskiej pod tytułem "cela nr 18" Kazdy ofc. Szok , smiech ale wiekszosc juz wie ze po mnie mozna sie spodziewac wszystkiego jezeli chodzi o dobra zabawe i robienie jaj.

Teraz na szczescie wszystko nagrywali ;D ostatnio w kominiarce biegalem po ulicy przed szkola (a wokolo urzedy , banki) z golym tylkiem. Kolega nagrywal od polowy to poprosilem zeby wstawil na youtube ale moze poprosze zeby mi nauczyciel ktory wszystko nagrywal plytke dal to bede mial calosc , no ale to zajebiscie bylo ;D jak kolega wstawi na youtube to wam dam link. Ale oby tym razem wstawil... bo takie chwile trzeba uwieczniac a nie oni nagrywaja i kasuja bo zapomna wstawic.

PS. Sorka za bledy. ale nie chcialo sie firefoxem poprawiac

Ogolnie dzis bardzo ciekawy dzien ;D ale to juz nie temat do opowiadania ;D ahhaha

PS.

tu trzymajcie takie zalewne , moja pierwsza wyplata sie nawalilem i spiewalem (zawsze spiewam ale tu akurat nagrali i wstawili) bylo to juz ponad rok temu , i tu mam strasznie przepity glos wiec sie nie smiac mocno ;D ahahah http//www.youtube.com/watch?v=342nq5wlFCE&NR=1

strasznie to wyszlo , no ale posmiac sie mozna ;D jak wstawia to dzisiejsze to wam wysle se porownacie moj glos gdy pije i gdy nie pije

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 24-03-2010 o 20:06.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem