Zobacz pojedynczy post
stary 24-03-2010, 20:21   #17882
AwangardowyKaloryfer
Użytkownik Forum

AwangardowyKaloryfer's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Świat: Furora
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
AwangardowyKaloryfer ma numer GG 3453064
Domyślny

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ,NO KURWA LEŻĘ!!! DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM HUAHAUAHUAHAUAHUA!!
7 TYPA NA IMPREZIE ,KAŻDY GO BIERZE OD TYŁU (TAK ,SUGERUJE BYCIE ****EM) ,A TU SEBA DZIELNIE WYSKAKUJE ,OD*******A MATRIXA I MASAKRUJE CAŁĄ SIÓDEMKĘ HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jakby To Sofzor napisał ,to byłbym w stanie uwierzyć ,Karol ,możliwe. Jak pierdolnie z glana ,to nie ma lekko ,ale 17 latek ,co ma metr w klacie i 10 cm w bicepsie... Trzymajcie mnie ,bo na zawał jebnę.
Odnośnie kibicowania ,ja lubię Lech ,na Polską piłkę mam wyjebane ,ale ,żeby robić napinę na forum o to ,za kim idę...

I jeszce raz ,seba ma szklankę zamiast mordy i stawia się na 7 2 metriowych koxów ,nie mogę...
Rozkład Full heuehuehue

@Ima ,robię zaraz chara.
Charecter

Server
Kara Brazolom

Crystal

@edit
już wiem ,czemu Gesar i Kazik nic nie piszą ,wstyd im za ciebie hahhahah

@edit2
http://nasza-klasa.pl/profile/32465054
zapraszać do znajomych xd
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) "
Koniec ,KO

Ostatnio edytowany przez AwangardowyKaloryfer - 24-03-2010 o 20:35.
AwangardowyKaloryfer jest offline   Odpowiedz z Cytatem