Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2010, 00:42   #6139
Kambaa
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antonioo Pokaż post
A Ty Kamba dalej swoje, że boimy się o lvle czy o inne rzeczy. Robicie z siebie wielkich fajterów, którzy robią wszystko by było na*******ańsko ale zapominacie o tym, że z drugiej strony też są tacy i nie boją się o stratę lvli czy kasy tylko po prostu zostają z ludźmi z którymi byli od zawsze
Ale Anteg ja ciebie bardzo dobrze roumiem cale zycie jestes z Eterm itp. Ale przyszli do was jakies smiecie z inncyh serverow i nas wyzywaja i sie napinaja jakie to my nooby jestesmy etc. Przyszli na gotowe kurwa dostali inva do flow i juz sie rozbrykali

--- Kambaa dodał 4 minut i 38 sekund później ---

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol Pokaż post
Bardol jak ciskałem sobie z toba za swoich czasów to na tibie.pl wchodziłem wiecej niz na nk XD

@smiecie strony wi rajd i flow

wy byliscie wszedzie, widzieliscie wszystko ! Zwłasza Karamba i Dart~! <gratuluje raszu na twoim pro zioms 140 pallku !> to jest tylko gra zjeby. Pójdziesz na inny server <o ile stara da ci karte na transfer> bedziesz walczyl z nim po jednej stronie i bedziecie ziomki. Juz tak kilka razy miałem.

Co do pojazdów na fotki tez dobra bania, mówisz mu ze wyglada jak emo czy chuj wie jakie emu - i co z tego? jego zycie jego sprawa ale czego ma się wstydzic? ma swój styl i ch uj ci do tego. Wiele razy pizda byla z Magra ze ma wiecej pryszczy na ryju niz pszczół jest w ulu lecz pokazał fote bo czego ma się wstydzic? siebie? Przychodzi taki bencwal co ma łeb jak sklep a dupe jak by się rozjebał na pół miasta od siedzenia na kompie i krytykuje kogoś a tak naprawde sam w sobie nie widzi jaki jest mały za monitorem - zal i płacz

@btw

ab team rox _/

A nie pojde bo to ostatnie moje oro w tibijskiej karierze ;<

Ostatnio edytowany przez Kambaa - 25-03-2010 o 00:42. Powód: Automerged Doublepost
Kambaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem