Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2010, 07:22   #16868
Tervelq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Jak zwykle pustoslowie bez pokrycia.
Idac twoim tokiem "rozumowania ( choc ciezko w przypadku idioty mowic o rozumie)"
po 1 nie masz racji bo nie masz racji
po 2 napinasz sie bo sie napinasz

Zas mowiac juz bardziej po mojemu- wiem ze chcialbys zeby mnie tu nie bylo, bo na madrzejszych od siebie ciezko znalezc recepte- tu nie wystarczy zajebac glupim textem zeby bcy fajnym, tu trzeba sie wysilic na co cie nigdy nie bylo stac i stad te nasze pseudo-polemiki rpzegrywasz, co widzi kazdy o ilorazie itneligencji wiekszym niz twoj- czyli jednak sporo zagladajacyh tu osob nie ma szans tego dostrzec. Nie chcesz ze mna polezmizowac? To akurat byloby najmadrzejsze co mzoesz zrobic grubasku, ale sorry- probujesz, wiec czybys dzialal wbrew sobie?
Ta wyjde, kiedy bede chcial, bo w zasadzie odpisywanie ludziom twojego poroju jest bez sensu- przeciez latwiej trafic do takich jak ty glupim textem rodem z gimnazjalnego korytarza niz opartym na faktach wywodem z ktoorego rpzeciez kolejny raz nic nie zrozumiales. Pozdro, przygotuj sie do kolejnej odpowiedz, a lepiej sprowadz paru kolezkow znanych juz z wczensiejszych odcinkow "Mody" jako podobni tobie kretyni i ignoranci.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alvamo Pokaż post
Xevezq, co soba reprezentujesz? biede jak peja? mysle ze nie tylko

Ostatnio edytowany przez Tervelq - 25-03-2010 o 07:24.
Tervelq jest offline   Odpowiedz z Cytatem