Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ,NO KURWA LEŻĘ!!! DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁEM HUAHAUAHUAHAUAHUA!!
7 TYPA NA IMPREZIE ,KAŻDY GO BIERZE OD TYŁU (TAK ,SUGERUJE BYCIE ****EM) ,A TU SEBA DZIELNIE WYSKAKUJE ,OD*******A MATRIXA I MASAKRUJE CAŁĄ SIÓDEMKĘ HAHAHAHAHAHAHAHAH
Jakby To Sofzor napisał ,to byłbym w stanie uwierzyć ,Karol ,możliwe. Jak pierdolnie z glana ,to nie ma lekko ,ale 17 latek ,co ma metr w klacie i 10 cm w bicepsie... Trzymajcie mnie ,bo na zawał jebnę.
Odnośnie kibicowania ,ja lubię Lech ,na Polską piłkę mam wyjebane ,ale ,żeby robić napinę na forum o to ,za kim idę...
I jeszce raz ,seba ma szklankę zamiast mordy i stawia się na 7 2 metriowych koxów ,nie mogę...
Rozkład Full heuehuehue
@Ima ,robię zaraz chara.
Charecter
Server
Kara Brazolom
Crystal
@edit
już wiem ,czemu Gesar i Kazik nic nie piszą ,wstyd im za ciebie hahhahah
@edit2
http://nasza-klasa.pl/profile/32465054
zapraszać do znajomych xd
|
"17 latek co ma metr w klacie i 10cm w bicu" idioto mowilem jak chce ktos pogadac to rl a nie internet bo w internecie kazdy jest madry.
Ciekawe jak Ty wygladasz w rl przychlapie. Masz z 15 lat i tez sie ukrywasz za internetowa sciana jak reszta

Tyle osob od Vision mieszka w Nowej Soli? Czemu k**wa nie przyjedzie zaden? czemu?

przeciez to 20km ode mnie.
"Karol mozliwe jak pierdolnie z glana to nie ma lekko"
hahahahaahahahahaahahahahahahaahahahah BUAHAHAHAHAHAHAHAH!
tekst roku brud fighter! hahahahahaha
Mowie poraz kolejny przyjedzcie pogadamy przez internet kazdy kozak.
--- Furor001 dodał 11 minut i 46 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bulbazaur
Z kazdym twoim kolejnym postem, kiedy mysle ze juz bardziej nie mozesz dojebac ty jednak roz*******asz mi kutasa....
Morderco, moj ty idolu, kocham cie i pragne bys mnie uczyl. Mistrzu joda, dzedaj ucz mnie!!
HAAHAHAHAHAHAHA NO NIE MOGE 7 NA NIEGO W KLUBIE WYSKOCZYLO A ON ICH ROZPIERDOLIL W DROBNY MAK CIOTO TY
|
Idiota znowu wymyslasz ze rozjebalem 7 kolesi. Nie nie rozpierdolilem ich i nigdy tego nie powiedzialem. Ale sie na*******alem

Mysla ze jak wyjda na Lechite w 7 to sie przestraszy? Myla sie. 2 dostalo ode mnie ale na drugi dzien mialem limo.To jest tak jak w tibii na ob masz osrana wiare to nie wygrasz jak boja sie wyjsc. Bedac za klubem reprezentuje sie klub i siebie czy jak ktos ucieka hanbi swoj klub. wiec zapraszam jeszcze raz do mnie i nauczcie sie czytac bo yolen nie umie na swoich pokemonach.
Tylko nic nie da sie im powiedzciec bo to sa jego konta do jechania ludzi czyli wychodzicie na jeszcze wiekszych dzieciakow. Wszyscy madrzy bo anonimowi.
http://www.youtube.com/watch?v=eiG3QB-cSEg