Zobacz pojedynczy post
stary 25-03-2010, 12:21   #17898
Diablord
Użytkownik Forum

Diablord's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: okolice Poznania

Stan: Na Emeryturze
Imię: Diabllord
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Duskiness
Świat: Furora
Poziom: 376
Skille: 115/97
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis Pokaż post

@Diablord
Nie ujawnie sie bo na to nie zasługujecie pajace. W Tibie nie gram od dawien dawna, w was mam total wyjebane tak jak w furore. Nie jestem uzalezniony w tą gre żebym jakies powstania robil jak juz wczesniej napisalem mam na was i na furore wyjebane. Wy też za 2-4 lata nie bedziecie w to gówno grac ale nie dlatego że zmądrzejecie tylko dlatego że życie was do tego zmusi kropka

Co za porazka. Czytasz czasem swoje posty? Jak masz tak wyjebane to dlaczego tyle czasu spedzasz na tym (tibijskim) forum. Prawdopodobnie nigdy nie gadalismy wystarczajaco duzo na vt, zeby sie poznac, bo nie kojaze tak zaklamanego idioty (przynajmniej od ostatniej wojny). Chyna jedyna osoba, ktora cie popiera jest furorseba (sporo widzialem w zyciu kretynow, ale furorseby nikt nie pobije), a to mowi samo za siebie. Jestem z Poznania, kibicuje Lechowi, ale chyba juz nigdy nie pojawie sie na Bułgarskiej, bo jeszcze spotkam pro furora z bojowki i dostane po mordzie xD

Furor pewnie chcesz mnie pocisnac itd. Nie bede z toba dyskutowac. Szkoda klawiatury. Dziwie sie Karolowi, ze chce mu sie odpisywac na posty furora.

Co do oceniania wygladu innych, to wydaje mi sie, ze sporo gejow jest na tym forum. Co was obchodzi wyglad innego kolesia? Chcecie sie z nim dymac lub calowac? Teoretycznie z brzydkim qmplem jest wieksza szansa na wyrwanie dobrej laski na imprezie xD Temat oceniania wyglada byl juz dawno temu poruszany na tym forum. Chyba po kazdym rl meetingu sa wrzucane jakies zdjecia i zaczynaja sie pociski.

"Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Mark Twain
Diablord jest offline   Odpowiedz z Cytatem