Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2010, 18:52   #23
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Oczywiście, najlepiej jest krzyczeć o tym, co się dzieje w kraju odległym od nas o tysiące kilometrów, podpisywać jakieś śmieszne petycje i udawać, że walczy się o prawa zwierząt. Czy wam się wydaje, że tylko w Chinach nie przestrzega się zasad humanitarnego zabijania zwierząt? Przypuszczam, że nigdy nie byliście w jakiejkolwiek ubojni, chociażby świń, w naszym kraju. Zwierzęta te często są wrzucane po kilka naraz do kotła z wrzącą wodą i żywcem gotowane, nie brakuje też zostawiania ich na wykrwawienie się. Jak zwykle hipokryzja i sztuczne współczucie, podobne zjawisko można zaobserwować przy jakiejkolwiek tragedii mającej miejsce gdzieś w odległych rejonach Ziemi. Do tego pochylanie się nad głodującymi Murzynami z Afryki, kiedy w Polsce również wiele osób głoduje, nie ma gdzie mieszkać i żyje na skraju śmierci. To wszystko was nie obchodzi, przecież to nudne, lepiej robić to, co akurat w modzie i ma ogólne poparcie otoczenia.
Waszych komentarzy na temat samych Chińczyków komentował nie będę. Wystarczy powiedzieć, że wasza chęć ratowania psów kosztem ludobójstwa jest czymś absurdalnym.

Cytuj:
Tak wiem, jestem evul a w piaskownicy kradli mi grabki ; /
Nie, ty jesteś po prostu bezgranicznie głupi.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 27-03-2010 o 18:54.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem