Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2010, 20:33   #36
CNRDG
Użytkownik Forum

CNRDG's Avatar

Data dołączenia: 20 04 2009
Lokacja: Tokyo Dome

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żyłka Pokaż post
Oczywiście, najlepiej jest krzyczeć o tym, co się dzieje w kraju odległym od nas o tysiące kilometrów, podpisywać jakieś śmieszne petycje i udawać, że walczy się o prawa zwierząt.
To dość naturalny odruch, czekaj jak to się nazywa gdy widzisz krzywdę i jest ci źle... hmmm... Współczucie? Wkurw? Skoro już taki temat powstał to pozwolisz jednak by ludzie dzielili się swoimi opiniami, czy nie pozwolisz? Jakaś cenzura? To co dalej, w kierunku "w pizdu" = olać?

Cytuj:
Czy wam się wydaje, że tylko w Chinach nie przestrzega się zasad humanitarnego zabijania zwierząt? Przypuszczam, że nigdy nie byliście w jakiejkolwiek ubojni, chociażby świń, w naszym kraju. Zwierzęta te często są wrzucane po kilka naraz do kotła z wrzącą wodą i żywcem gotowane, nie brakuje też zostawiania ich na wykrwawienie się..
O co ci chodzi dzikusie? Weź się ogarnij, to jest akurat temat o zwierzętach w chinach, a ty wbijasz się w tłum i tłuczesz nas metalowym prętem bo nie rozprawiamy o niehumanitarnym traktowaniu zwierząt na całym świecie. Np. U nas gęsie które są boleśnie przekarmiane przez rurkę w gardle w celu pozyskiwania większych ilości wątróbki nie są w stanie wytrzymać, i niektóre z nich popełniają samobójstwo tłucząc głową o klatkę, bo więdzą że jutro znów to samo ich czeka. Albo transport koni z polski, gdzie połowa żywa nie dociera do celu. Jestem fajny już? Mogę być twoim kolegą żylec?

Cytuj:
Jak zwykle hipokryzja i sztuczne współczucie, podobne zjawisko można zaobserwować przy jakiejkolwiek tragedii mającej miejsce gdzieś w odległych rejonach Ziemi. Do tego pochylanie się nad głodującymi Murzynami z Afryki, kiedy w Polsce również wiele osób głoduje, nie ma gdzie mieszkać i żyje na skraju śmierci.To wszystko was nie obchodzi, przecież to nudne, lepiej robić to, co akurat w modzie i ma ogólne poparcie otoczenia.
Pierdolisz aż głowa mała, banan ci do tego nad kim ja się pochylam, mogę nawet qrwa wybudować sieć hoteli dla dżdżownic zamiast dla ludzi, czy to też jest akurat w modzie i ma poparcie? bo ja nie trendy. Zresztą śmieszy mnie twoje podejście, piszesz jakbyśmy byli źródłem zła (forumowicze) jakbyśmy mogli zmienić wszystko w mgnieniu oka gdybyśmy chcieli. Zejdź na ziemie.

Cytuj:
Waszych komentarzy na temat samych Chińczyków komentował nie będę. Wystarczy powiedzieć, że wasza chęć ratowania psów kosztem ludobójstwa jest czymś absurdalnym.
Cry me a river hipisie. Krzykacz się znalazł, uważaj żyłka bo ci żyłka pęknie. O kurwa, to mi się udało. Przytoczę tutaj cytat pewnego skromnego poety z północy: "Hippies.They're everywhere. They wanna save the earth, but all they do is smoke pot and smell bad."

Cytuj:
Nie, ty jesteś po prostu bezgranicznie głupi.
A ty śmierdzisz kupą i masz piasek w poch... kaburze.

Cytuj:
Po co więc "wcinać" się w zupełnie obcą kulturę, jeżeli nie ma się o niej pojęcia? Typowe podejście ludzi twojego pokroju - hipokryzja pełną gębą.
Rzeczywiśćie, masz rację... Wróć. Zatem, torturowanie zwierząt przez światły lud chiński jest zaprawdę tradycją czcigodną, która musi być kontynuowana.

Ostatnio edytowany przez CNRDG - 27-03-2010 o 20:39.
CNRDG jest offline   Odpowiedz z Cytatem