Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2010, 01:42   #52
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
No i co? Hipokrytą byłby wtedy, gdyby krytykował brutalne zabijanie psów w Chinach ukazane na tym filmiku, ale w domowym zaciszu robił to samo (lub nie w domowym). A fakt, że dla niego kura i świnia nie mają znaczenia i wydaje przyzwolenie na ich krzywdzenie nie czyni z niego hipokryty.
Owszem, czyni. Skoro boli go zabijanie jednych zwierząt, a innych, równie rozumnych jak tamte, nie, to jest hipokrytą.

Cytuj:
Tylko zobacz, że jedynie chińczycy i koreańcy(może jeszcze jakieś inne narodowości chińskopodobne) jedzą psy. Żaden normalny człowiek z jakiegokolwiek kraju nie pomyśli sobie "hmm pies? czemu nie", a wręcz przeciwnie, ja bym np dostał odruchu wymiotnego w takim wypadku. Natomiast na całym świecie je się świnie, krowy i kurczaki.
Już samo określenie "chińskopodobne" pokazuje, jakim jesteś ignorantem. Poza tym sami Chińczycy dają potężną liczbę "psożerców", a nie tylko oni się w tym lubują, jak sam zauważyłeś jest jeszcze wiele innych narodów azjatyckich, w których nie uważa się tego za nic nadzwyczajnego. Co do osobistych preferencji - ja również z własnej woli nie zjadłbym psa, chyba że za jakąś konkretną sumkę pieniędzy, ale mimo wszystko nie potrafiłbym z tego czerpać przyjemności.

Cytuj:
Powiedz mi do chuja wafla, skąd wiesz że ja się akurat nie skupiam na problemie bliżej mnie? Przestań bawić się w starą pipę ze szklaną kulą. Nie no, jesteś naprawdę zajebisty, nie mogę z ciebie xD Oceniasz ludzi nawet ich nie znając.
Taki nasunął mi się wniosek po przeczytaniu twojego posta w tym wątku. Jak na temat dotyczący tak odległego kraju wykazujesz dość spore zainteresowanie tamtejszymi sprawami. Chińczyków opisałeś jako kompletnych nieludzi, których należy powybijać.

Cytuj:
Znowu pierdolisz, przeterminowanego kefiru się nałykałeś? Zacznij czytać WSZYSTKIE posty, a nie selekcjonujesz i na nich opierasz swoje schizy, wskaż mi posty gdzie ktoś wyznacza jakieś podziały.
Jeżeli ktoś dzieli zwierzęta o podobnej inteligencji na te "jadalne" i "niejadalne", to chyba mówi samo przez się.

Cytuj:
O kurwa, ale teraz dojebałeś panie dorosły 17 latku xD Przestaję cię już brać na serio, jak idziemy w parodie to w parodie. Btw. Napisz jak ty wyrośniesz z masturbacji, wtedy pogadamy.
Nie wyraziłem się o twoim wieku, tylko o twoich idiotycznych odzywkach niczym z 4chana.

Cytuj:
Znowu twoje ulubione jedzenie psów, próbujesz być fajny pokazując publicznie że ty to tolerujesz? A może Reksiu ci tak smakował? Kurwa, skończ szkołę i wróć, albo udaj się do psychologa. Zacytuj mnie w miejscu w którym napisałem cokolwiek o jedzeniu psów hipisie. Naprawdę masz schizy, wszędzie widzisz hipokrytów a nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Przez 3 strony tematu padły dokładnie 2 posty (przez tego samego usera) o tym że jedzenie psów jest chore, reszta komentarzy tyczy się traktowania zwierząt w chinach, jak to obdzieranie na żywca w filmie. W czółko się klepnij i nie próbuj być mądrzejszym niż jesteś, bo ci nie wychodzi. Zrozum ogórasie że tu nie o chodzi jedynie o ich jedzenie, sam jeden więcej napisałeś o tym jedzeniu niż wszyscy w tym temacie razem. Ja się nie staram ratować psów w chinach, wyrażam jedynie swoją odrazę do praktyk "na ból".
A co mnie obchodzi, co oni wkładają do garnka? Toleruję to, ale nie popieram, po prostu mam do tego stosunek obojętny, nie robią w końcu nic złego, a przynajmniej nic gorszego niż dzieje się u nas.
Parafrazując - zacytuj mnie w miejscu, w którym napisałem cokolwiek o tym, że ty napisałeś cokolwiek o jedzeniu psów. I kto tu ma schizy?
Poza jedzeniem psów mówiłem także o ich traktowaniu, które jest porównywalne z tym, co dzieje się u nas. Także nie mów mi, że ograniczam się tylko do pisania o jedzeniu psów.

Cytuj:
Wskaż jakikolwiek post twierdzący że "nam wolno, a im nie". Jeszcze raz ci powtarzam dzidzia że to jest temat "... w chinach". Jeśli dla ciebie dziwnym jest że w takim temacie nie padają nowinki z całego świata związane z cierpieniem zwierząt to tutaj lekarz nie pomoże, bo to właśnie jest głupota. Twoje posty to tandetny spam, próbujesz kręcić i wyjść na swoje zmyślając potwierdzenia dla swoich śmiesznych poglądów.
Cytuj:
Kto to w ogóle wymyślił - jeść psy? Za mało kurczaków i świń kur*a mają?
Proszę, oto post jasno stwierdzający, że to nasze przyzwyczajenia są tymi prawidłowymi, a ich należy potępiać. Nie oczekuję tutaj wiadomości napływających z każdej strony globu, dziwi mnie po prostu to wielkie zszokowanie i oburzenie znacznej części forum wydarzeniami z dalekich Chin, kiedy pod samym nosem mamy prawie to samo.

Piszesz dużo i bez sensu, trochę nie na temat, przeplatając swoje wypowiedzi dużą dozą wulgaryzmów i określeń z piaskownicy. Wydaje mi się, że pomyliłeś fora.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 28-03-2010 o 01:46.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem