Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2010, 17:13   #16898
Tervelq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 03 2010

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek Pokaż post
Za to ty tu jestes alfa i omega i do*******asz sie do kazdego posta. Spoko, mzoe bys mial racje, gdybys sam byl blezbledny. Jestes tpyowym rpzykladem internetowego napinacza, forumowego trolla- to proste gdy sie na to patrzy z boku- zagladasz do tematu i niezagadywany wtracasz swoje wyjete z dupy 3 grosze. To tego jestes hipokryta- zeby nie bycjak ty, posluze sie przykladem, bo ty stawiajac teze nigdy nie masz nic na jej pokrycie. Przyklad: Zarzucasz alvamowi ze nie jest tu po to by kgoos uczyc manier, a nie dalej jak strone wczesniej sam mnie chciales pouczac co skonczylo sie dla ciebie jak zwykle kleska. Znajdz chlopak argumenty zanim znow sie odezwiesz inaczej bedziesz nadal idiota jak ten co tu wkleja obrazki bo widac mowa polska jest dla niego za ciezka.
Dla mnie czy Alvama slowne potyczki z toba to zadna walka na slowa, bo ty nie jest zaden rywal. To tak jakbym jaral sie ogrywaniem w kosza kolezki ktory widzi pilke 1szy raz w zyciu. To, ze nie wszyscy widza kto ma racje tez jest latwo wytlumaczalne- przeciez buraków takich jak ty nie brakuje. Mnie tylko cieszy, ze kazdy w maire ogarniety kolezka widzac tutejsza polemike wie, ze jestes zwyklym napinaczem i widzi, ze nie masz nic do powiedzenia. Uwierz, ze chcialbym sie mylic i nadal czekam na jakis przeblysk z twojej strony, posta do ktorego bede mogl sie odniesc z jakas polemika. Ale juz nawet na to nie licze, przeciez ty nawet z tej wypowiedzi nie zrozumiales paru wyrazow.
Tervelq jest offline   Odpowiedz z Cytatem