Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2010, 14:20   #16904
Miniutek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szmerak_trzeci Pokaż post
Boże święty ale ty Eddy jesteś niedojebany. Tych twoim pouczających wypowiedzi nie da się czytać, A tak naprawde to ty jesteś kozak nie raz widziałem jak z kimś rozmawiałeś i to mi wystarczy, a na forum udajesz 25 latka. Nawet trapa nie umiesz porządnie zrobić, tak jak wtedy mnie próbowałeś, większego nieudacznika nie widziałem uwierz mi.
Ciul
Ty wez ogarnij komu 200k dac zeby ediego okradl. Czy to nie byl szczyt dziecinady? Ja udaje 25 latka? W sierpniu skoncze 26, jest sporo ziomkow z Siedlec co tu graja i mgoa potwierdzic, ale skoro ty wiesz lepiej choc nigdy mnie nie widziales to chyba mowi wszytsko o sensie dyskusji z toba. Widziales moje rozmowy wiele razy? Dokaldnie raz- z chlopcem o nicku total kozak, ktory straszym mnie ze przyjedzie do Siedlec i mnie zakopie w lesie. Dalem mu nk zeby wiedzial kogo i gdzie szukac i...tyle go widzialem. Naprawde zal dupe sciska jak chetnie tacy jak ty i on korzystaja z urokow internetu czyli z braku konsekwensji wlasnych slow.
Z alvamem sie msuze zgodzic, mowic do xeveza to mowic do sciany wiec sobie odpuszcze bo ten chlopak nigdy nie poda miz adnego argumentu bo go an to zwyczajnie nie stac.

Aha co do wieku- to chyba tylko ciebie to boli szmeraczku. Ja z checia znow mialbym 18 niestety czas plynie nieublagalnie.

Ostatnio edytowany przez Miniutek - 29-03-2010 o 14:26.
Miniutek jest offline   Odpowiedz z Cytatem