Powyzsza wypowiedz przekonala mnie do jednego- dalsza dyskusja nie ma sensu bo debilom bez szkoly it ak nic nie udowodnisz. Mam te satysfakcje, ze z pewnoscia wiele osob dzieki calej tej dyskusji moglo zobacyzc jaki poziom reprezentuja soba tacy ludzie jak maxxio- bo jak tu inaczje patrzec na to jak na dluga i uargumentowana wypowiedz odpowiada sie jak wyzej? Idiotow rozumu nie naucze, na pewno nie rpzez forum tibia pl, bo przeciez tu jest ich nie moj dom. Ocene calej tej zenady pozostawiam kazdemu z osobna, bo rpzeciez dalsze "spory" nie maja sensu bo jesli mam sie produkowac po to zeby jakis napinacz nie majac nic do powiedzenia napisal, ze jestem tepy bo nie zrozumial polowy wyrazow moim poscie to nie ma to sensu. Oddales tepaku tzw "niedzwiedzia przysluge" (sprawdz w slowniku buraku ) xevezowi, ktory przynajmniej podejmowal proby dyskusji i choc nie mial w nich wiekszych szans bo pewnego progu nigdy nie przeskoczy, to rpzynajmniej byl sens toczyc dalej te wojenke. Ty ostatecznie przekonales mnie, ze dalsze "bicie piany" nie ma sensu i niczemu oprocz rozwalania tematu nie sluzy.
takze nie zegnam- do nastepnego ale tym razem daje sobie spokoj z podanych wyzej powodow.
Ostatnio edytowany przez Miniutek - 30-03-2010 o 13:59.
|