Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miniutek
To tak chlopcze. Ty sie do*******asz do textow i psiozesz os prawach o ktorych nie masz pojecia. Ja komentujac wydarzenia z Loprginem i Hamskim chcialem zdementowac to co bylo napisane jakoby moj koega 4 lata "kiblowal"- z rl wiem, ze to nieprawda. Ale jak wiemy- tu jest tibia tu prawda sie nie liczy, liczy sie napinka. Zas daleki bylem ogolnie od zajmowania stanowiska w tej sprawie, gdyz druga strona byl Panoramix- kolezka ktorego znam niemal najdluzej na pacerze- jak mowie- nie chcialem tylko by moj kolega nieslusznie byl stawiany z lym swietle i dementowalem klamstwa na jego temat. Ale rozumiem, ze ty masz to wdupie bo sam plodzisz tu klamstwa i nie na reke jest gdy ktos je dementuje. Tak jak mowie- prawda nie jest dla ludzi twojego pokroju istotna, a przeciez przez inetenrt powiedziec mozna wszystko.
Nie mialem sie wylaczac z dyskusji jak podasz argument, zbyt przyjemne i latwe jest udowadnianie ci ze jestes idiota. Dlaczego cie nim nazywam? Kazdemus rednio ogarnietemu czytaczowi tej dyskusji z pewnoscia nie msuze tego udowadniac.
A zatem nadal nie masz argumentow, troche nudne to juz nieprawdaz?
|
podałem argumenty, a ty mi na nie odpowiedziałeś. teraz ty podaj argumenty na to, że jestem idiotą. chyba, że ich nie masz, to tu nasza dyskusja się kończy. i czemu sądzisz, że prawda nie ma dla mnie znaczenia? nie obchodzi mnie to, czy hamski kiblował, czy nie. użyłem ich 'rozmowy' jako przykładu, a szczerze mówiąc to nawet jej nie czytałem
przeczytałem także posta up i jedno mnie zastanawia. o jaką kuhwa wojnę ci chodzi?;o normalnie piszemy na forum, a ty tu wyskakujesz o toczeniu wojenki. jak bierzesz to tak bardzo na poważnie (jakby od tego twoje być albo nie być zależało), to napisz. może palnę z dwa durne teksty, ty mi napiszesz 'za słaby poziom reprezentujesz' i się trochę dowartościujesz od razu.