heahehaheahehaheahehahehehehehaheaheheaheahehaahea hahehaehahaeha ;d RIIIIBEEEEERYYYYYYYY ;] Chcialbym tylko powiedziec ze Bayern w koncu gral tak jak powinien - ZESPOLOWO. Bez Robbena ta gra wyglada zupelnie inaczej. Komentatorzy enki chyba pierwszy mecz FCB od dobrych 2-3 miechow musieli widziec skoro srsly mysleli ze z Robbenem w skladzie Bayern by gral jeszcze lepiej. Muller zal.pl, Olic wyrasta na mojego fav playera no.2, van Bommel na tyle, zeby mnie nie w*****c, van Buyten/Demichelis - brak slow... w tej chwili oni obaj nie zasluguja na lawke w Piascie Gliwice, a co dopiero na pierwszy sklad Bayernu... W sumie to jakby chyba Vidic trafil do bramki zamiast w poprzeczke to FCB juz by sie nie podnioslo, ale z drugiej strony w przekroju calego meczu Bayern atakowal grozniej i sprawil lepsze wrazenie. Rewanz bez Rooneya bedzie cholernie ciekawy.
No i Prokom tez jeszcze walczy. +3 z Olympiakosem, 1-2 w serii i jakas szansa na Final Four nadal jest.
Jakby jeszcze Radwanskiej udalo sie sprawic niespodzianke to juz w ogole by byl zajebisty dzien, ale i tak jest dobrze.
No misqi, przyznawac sie teraz tu ladnie, ile kasiorki wtopiliscie na ManUtd? ;]
Cytuj:
(Bayern w starciu z ciężkim rywalem na wyjeździe radzi sobie dość słabo).
|
Juventus 1-4 Bayern
Werder 2-3 Bayern
Borussia Dortmund 1-5 Bayern
wiem ze United to inna polka, ale tez bym nie przesadzal w druga strone...