Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dalin
63 RP
85/70
Rh, Pally Arm, Demonka, Royalki, Blue Legs, Platinum Amulet, Softy
Gdzie expić bez/z małym waste?
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arek117
Witam
Chciałbym się dowiedzieć gdzie bym mógł poexpic
prof : RP
lvl : 68
skill : 85/66
|
Darashia Dragi , Edron Dragi , Piraci , Barby , Vengoth , Wszystkie Tomby , Goroma GS/BB bo hydr na tym lvl jeszcze nie da rady... stary palek to machina do koszenia kasy , gdzie ty wastujesz? chyba ze wszystko na klate bierzesz...
A na facc : Dwarfy Guardy , Cycki obok thais , PoH , D Lair venore no i Orc Fortres , (facc nie znaczy ze nie można iść tam z pacc , bo duża większość tych respów jest dobra pomimo ze są one na facc zone , po prostu kręci się tam więcej bydła/botów)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ggostekxd
37 ek
Dsm, Boh, Demon shield, bright/blacksteel sword, Crus, B legs.
60/57
Gdzie expić???
|
Po tym "EK" rozumiem ze masz pacc więc :
Tortoise na merianie , Cycki Edron (cyclopolis) Scaraby ank , Banuta małpy - jak narazie powinno styknąć , za kilka leveli proponuje także barby na svar->camp
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leszekslaw
Level: 51
Profesja: ED
PACC: Tak
Mlvl: 40
Eq: noob set.
Inne: Byle nie było waste i exp był przyzwoity.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolfik
55 lvl ED
49 ml
hotm spirit cloak blue legs boh v-shield scarf
|
Kup Terra/magma seta i lec na Ancient Scaraby , Dragi Darashia , Dragi Edron , a jak nie to tomb jakiś... Polecam ancienty sam na nich siedziałem i jest spory profit i exp , uzbieraj na softy to będzie jeszcze większy... A no i jeszcze yalahar możesz pozwiedzać tzn Necro itpe~~ jak nie wiesz gdzie to tibia-wiki sprawdź dzielnice magiczną
PS. Osobiście jak sie nudziłem to FOR FUN na tym lvl co ty robiłem sobie BP SS (Stone Shower czy jakos tak~~ Ziemia/obszarówka) i na utanie vid biłem sobie Barby na dużym Camp , śmiesznie tam jest a czasem nawet się zwraca! zdarzało się wynieść po 8 halberdów , czasem Red POC , albo life ring leciał... Śmieszna szybka dawka expa bo mozna parędziesiąt % na bp wbić
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rivside
Profesja: Sorcerer
Poziom: 27
Magic Level: 25 (z itemami 27)
EQ: hotm, focus cape, dwarven shield, woce, plate legs
Świat: Candia
Inne: FACC
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez daniq
Profesja:druid
Lvl:33
Mlvl:28
EG:HAT OF THE MAG .FOCUS CAPE ,VAMPIR SHIELD . BLUE LEGS.,BOH,I ROD NA 33 LVL
SWIAT:Honera
FACC
zalezy bardziej na expie niz na kase,PROSZE O POMOC ! NIE WIEM GDZIE EXPIC
|
Jeśli nie bocisz (nie polecam) to masz cyklopy obok thais uciekając przed nimi oczywiście , POD nimi masz Skelety/Ghoule no dragow to mzoe jeszcze nie... Dwarfy wszelkiego rodzaju też na dystans (kopalnie i pod kazz), Mino tower (tam gdzie kiedyś był fox) obok kazz po lewo , PoH nie polecam bo GSY są lurowane często , chyba ze tez te cycki przy wejsciu , a na AC lata milion boterów , moze rano albo w nocy bedziesz mieć szczęscie , Mintwallin ale trzeba tam uważać , no i zawsze można rekreacyjnie se uwalić draga w kanonie~~