Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dupca
Ja swojego zdania nie zmienię, równie dobrze twoje wyniki dot. wydzielania CO2 mogą być sfałszowane jak i moje, po prostu nie wierzę w wyniki Greenpeace kiedy można znaleźć w internecie informacje od środowisk naukowych które mówią co innego. Ja po prostu ufam naukowcom a nie idiotom przypinającym się do drzew.
|
Jak byś chodził do szkoły, to umiałbyś czytać wykres, i wiedziałbyś, że nie jest od Greenpeace'u.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oerciak
Problem z tym, ze po ostatniej aferze wiarygodnosc takich statystyk stala sie niemal zerowa...
Teraz rownie dobrze moge ja dac statystyki i beda mialy TYLE SAMO sensu co wasze.
|
Tylko że efekt tych statystyk widać po prędkości topnienia pokryw lodowcowych oraz częstości występowania klęsk żywiołowych. Co masz na dowód swoich tez?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Szkoda ze motloch i plebs wierzy w ocieplenie sie klimatu spowodowane przez CO2. Ale nie bede tutaj sie tlumaczyc dlaczego tak nie jest.
|
Nie będziesz tłumaczył, bo nie masz czego, i czym. Skoro jesteś taki inteligenty, oświeć mnie. Ja jestem obiektywny.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Kazdy czlowiek, ktory ma na ten temat minimalne pojecie i IQ wyzsze niz 65, powininen wiedziec ze to jedna wielka bzdura.
|
Jakieś argumenty heh? Czy tylko publiczne napinanie się?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin
|
Cały film został podważony.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Globaln...elkie_oszustwo
Poczytaj o argumentach
"Film spotkał się z krytyką wielu organizacji naukowych i indywidualnych naukowców, wliczając dwóch naukowców udzielających się w filmie."