Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
HAHAHAHA XDDDDDDD
ty,mi grozisz? zesz dojebal do pieca hahahahahaa
wasz 'pro ogar' to spam ue,jak ropnelismy wam hff to daliscie loga,o czym ty chlopczyku mowisz? ogarnij sie,gdybysmy byli na cos przygotowani i mieli otwarte plecaki to pewnie by to sie inaczej potoczylo ale trudno sie mowi kozaczku.
|
ja nikomu nie grożę, tylko mowie ze standardowo kupa z twojego lurowania wyszła, a mysmy wychodzili bo mialem 10 pot ziomuś, po za tym dzieciak mi sie obudził i musiałem go nakarmić. Nie wiem czy zauważyłeś, że jak sie spotakiśmy to byliśmy tuż kolo ropeplece i mogliśmy sobie wyjsc w kazdej chwili bo nic nie było naciagnięte ale ja z Krilomem zostałem zeby sie z Toba "chłopczyku" pobawić. Na przyszłość badź zawsze przygotowany i nie wal mi tu takiej ściemy na forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mireknarapie
Widzę, że Darmaz robisz się wielki kozak tibijski i na forum ajjjj!
Kiedy jakieś lury,trapy, poi servisy z Twojej strony?
|
Żeby udowodnić, że ma się pojęcie o grze trzeba robić "jakieś lury,trapy". To świadczy tylko o tym, jak bardzo wypaczone jest podejście części tych forumowiczów do tej gry.
Jeśli chodzi o POI servisy to robilismy jakos 3 razy chyba, z tym, że my sie nie oglaszamy wszedzie bo jest nas mało i nie robimy ich dla wszytkich tylko dla znajomych i przyjaciół. Zresztą jak juz mi jeden z nich powiedzial ktory byl na kilku servisach z rożnycmi teamami, cytuje "to był najsprawniej przerpowadzony servis w jakim brałem udział".
Zreszta Ci co maj wiedzieć to wiedzą że czesto na POI siedzimy i huncimy na sealach, bo nie raz z marcelkiem sie spotykalismy.
Pozdro i wesołego jajka z okazji świąt wiekanocnych.
szkrin
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa
@darmarz
dziwne, zawsze masz końcówke potów i karo ma po expie...
|
ziom pozdro i poćwicz xDDD najlepiej czytanie .... bo chyba wyraznie napisalem, że "Masz szczęście karo ze miałem koniec potów bo miał byś po expie mistrzu."
Po głebszej analizie powinieneś skumać, że chodzi oto i tu uwaga tłumaczenie z polskiego na nasze specjalnie dla szkapki, że gdybym miał wiecej potków to bym sobie z nim z przyjemnością polatał. pozdro
Tym zdaniem także chciałbym zakończyć ten śmieszny temat, bo nie mam na takie pierdoły czasu.