Powoli zaczynam mieć dość , niech nikt nie pisze " nikt nie karze CI tu grać" bo biorę to pod uwagę.
Ale póki co mam małą nadzieję że coś da się uleczyć
Nie ma nic bardziej denerwującego niż to że ktoś kto kiedyś wlazł komuś glęboko w dupe pozwala sobie na więcej niż inni. Bo przy tym co prezentuje oczywiste dla mnie jest że nie mógł uzyskać admina za zasługi w grze czy też administrowaniu.
Piszę to żeby było wiadomo jakim ludziom powierzono pilnowanie porządku , nie licze na litość , bo dostałem bana na 10 minut , więc i tak całkiem przyzwoicie
Ale admin powinien dawać przykład poprawnego zachowania , i można od niego oczekiwać troche więcej niż od reszty - sytuacja może błacha ale moim zdaniem ładnie pokazuje co to za admin
A więc zaczyna się runda na aztecu CT , minelo moze 15 sekund , słysze piorun , po radarze widze ze terro znow wsypuje sie mostem , stanalem na schodach przy respie po czym dostaje kose za 60 hp w plecy , oddałem - nie jestem jakieś pokorne ciele żeby ktoś mnie punktował na respie ( dodam że miał czas na chociaż małe "sorry )
po czym dostałem bana
Poozerstwo , brak honoru nie wiem jeszcze jak to nazywać
Masz admina to możesz punktować swoich a za to samo wobec Ciebie banować innych ? niedługo nikt nie będzie chciał tam grać , już widać spadek frekwencji
nie wiem kto to , ale bardzo irytujący człowiek
nick PEstka STEAM_0:1:8142176
http://img130.imageshack.us/i/snapsh...ot0001z.th.jpg
/Bulwa