Zobacz pojedynczy post
stary 06-04-2010, 22:37   #14
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Widzę tutaj niepokojące nieścisłości.
Odpowiem tak, jakbym nie widział treści postu, a tylko nazwę tematu - Pink Floyd, Yes, Deep Purple, King Crimson i wiele innych.
Zespoły, które wymieniłeś też wiele wspólnego z rockiem nie mają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez milano8 Pokaż post
no wiesz ja na muzyce sie nie znam zbytnio, to nie wiem... Wiem ze lp to nu-metal (polaczenie hiphopu z metalem)
Połączenie rapu z metalem to rapcore raczej. Jeśli lubisz LP to pewnie spodoba Ci się też Korn, Slipknot, być może Kazik Na Żywo (Porozumienie ponad podziałami to mistrzostwo świata), (hed) P.E, Body Count, RATM, hmmm... Dog Eat Dog? Kończą mi się pomysły. Sum 41, Offspring? Nie wiem, czy trafi w Twoje gusta, ale starałem się strzelać "lżejszymi" zespołami pomijając te "trudniejsze" w odbiorze.

Chciałem jeszcze dopisać Rob Zombie i LB, ale widzę, że już były wymieniane. :')

O, jeszcze Clawfinger. Nie chce mi się dalej nad tym myśleć szczerze mówiąc. :'))

Ok, przypomniałem sobie o tuzie. Red Hot Chili Peppers, wszystkie płyty (ja osobiście najbardziej lubię Blood Sugar Sex Magic i One Hot Minute). P.O.D. - Satellite też jest fajną, lekką płytką z okolic muzyki LP.

Ostatnio edytowany przez Thero - 06-04-2010 o 22:46.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem