Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro
Jak widze takie teksty, to tez samoczynnie jakos usmiech pcha mi sie na usta.
|
Mi też, dlatego odkąd zauważyłem ten temat na forum wchodzę na nie codziennie rano, między joemonsterem i bashem
Cytuj:
Siedzi jeden medrzec z drugim, pokonczyli chyba juz Sorbony, elitarne uczelnie, i dyskutuja na temat innych, zamiast zajac sie czym pozytecznym
|
Cytuj:
|
Zawsze kiedy spotykam sie z taka ignorancja, zastanawiam sie co wy macie w tych glowach. Wszyscy przekonani, ze jako jedyni maja swiete prawo do posiadania racji, i trzymaja sie tego za wszelka cene.
|
I kto to mówi?
Cytuj:
|
A tutaj? Tutaj nikt sie nie sili na argumenty
|
A tutaj już parę osób ci wytknęło że twoje "argumenty" nie mają żadnego naukowego podłoża, a ty dalej swoje - tak jakby trochę się to kłóci z tym co piszesz w tym poście
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Sorka, ale całe to zachowanie ekologów jest żałosne i TYLKO I WYŁĄCZNIE na pokaz.
|
Tak przypomniała mi się historia dr Wisława Nowickiego i mostu północnego, kto nie zna polecam wygooglać. Podręcznikowy wręcz przykład hipokryzji
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro
Ale samolotów nie da się zrobić na prąd, i mysle ze w najblizszej przyszlosci nie bedzie to mozliwe.
|
Może znowu masz na myśli samochody?
Cytuj:
|
Przeciez nikt nawet nie sugeruje, abysmy rezygnowali z uzywania lodowek, telewizorow czy komputerow. Po prostu, jezeli cos mozna zamienic, to czemu tego nie robic.
|
Bo jak już pisałem w tym temacie rozwiązania proekologiczne są prawie zawsze drożśze lub gorsze.
Cytuj:
|
Ja mam taka utopijna wizje, ktorej nigdy na pewno nie bedzie, ze jak czlowiek jest zastepowany przez maszyne, to nadal moglby dostawac przynajmniej czesc starej pensji.
|
Wszystki po równo i tak dalej? To już kiedyś było, nie sprawdziło się.
Cytuj:
Zaraz ktos pewnie nazwie to socjalistycznym pojdejsciem i nazwie mnie komuchem No ale coz, grunt to byc wiernym sobie ;p
|
Taki lajf