Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2010, 10:57   #87
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
Jak widze takie teksty, to tez samoczynnie jakos usmiech pcha mi sie na usta.
Mi też, dlatego odkąd zauważyłem ten temat na forum wchodzę na nie codziennie rano, między joemonsterem i bashem
Cytuj:
Siedzi jeden medrzec z drugim, pokonczyli chyba juz Sorbony, elitarne uczelnie, i dyskutuja na temat innych, zamiast zajac sie czym pozytecznym
Cytuj:
Zawsze kiedy spotykam sie z taka ignorancja, zastanawiam sie co wy macie w tych glowach. Wszyscy przekonani, ze jako jedyni maja swiete prawo do posiadania racji, i trzymaja sie tego za wszelka cene.
I kto to mówi?
Cytuj:
A tutaj? Tutaj nikt sie nie sili na argumenty
A tutaj już parę osób ci wytknęło że twoje "argumenty" nie mają żadnego naukowego podłoża, a ty dalej swoje - tak jakby trochę się to kłóci z tym co piszesz w tym poście
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion Pokaż post
Sorka, ale całe to zachowanie ekologów jest żałosne i TYLKO I WYŁĄCZNIE na pokaz.
Tak przypomniała mi się historia dr Wisława Nowickiego i mostu północnego, kto nie zna polecam wygooglać. Podręcznikowy wręcz przykład hipokryzji
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
Ale samolotów nie da się zrobić na prąd, i mysle ze w najblizszej przyszlosci nie bedzie to mozliwe.
Może znowu masz na myśli samochody?
Cytuj:
Przeciez nikt nawet nie sugeruje, abysmy rezygnowali z uzywania lodowek, telewizorow czy komputerow. Po prostu, jezeli cos mozna zamienic, to czemu tego nie robic.
Bo jak już pisałem w tym temacie rozwiązania proekologiczne są prawie zawsze drożśze lub gorsze.
Cytuj:
Ja mam taka utopijna wizje, ktorej nigdy na pewno nie bedzie, ze jak czlowiek jest zastepowany przez maszyne, to nadal moglby dostawac przynajmniej czesc starej pensji.
Wszystki po równo i tak dalej? To już kiedyś było, nie sprawdziło się.
Cytuj:
Zaraz ktos pewnie nazwie to socjalistycznym pojdejsciem i nazwie mnie komuchem No ale coz, grunt to byc wiernym sobie ;p
Taki lajf
Arathorn jest offline   Odpowiedz z Cytatem