Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2010, 16:23   #22
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

hej hej hej hej kurwa, chce cala sprawe sprostowac.

po 1. fayen dostaniesz odemnie wpizde ze sie podawales za mnie.

po 2 do arisa - dalem passy koledze bo chcial na noobie isc pk i tam wlasnie byl bemo rzepka (ja nim nie gram, gram ludim). napisal mi wiadomosc na gg wieczorem po 19 czy ty (twoj nick tu) to jest ktos od nas napisalem ze tak i ze maja go nie ubijac po czym po minucie napisal do mnie ze padles. moj wkurw byl niemilosnierny zwyzywalem go powiedzialem mu ze byles jednym z najstarszych memberow i ze maja ci oddac za poty i za exp to po pierwsze. po drugie widze na ss ze byl tam tylko fayen, sandra i zavisa z xoko, ktorzy robia akcje na krzakach na noobach na loot-ja tam wole w wiekszej grupie i na MAINACH(pozdro xoko). btw napinacz kogo jak kogo ale jego mogles znac zlwlaszcza ze wrzucal screeny i bylo o nim mowione kilka razy wiec po chuj klamac
jeszcze raz mowie ze to nie ja bylem na rzepce a cala ta sytuacja jest jedna wielka pomylka, nie mozesz miec pretensji do mnie a jak bedziesz mial to ci wkleje rozmowe z archiwum.

fayen - wysylasz mu ze SWOJEJ kasy razem z tamtymi ktorzy go ubili KAZDY po 5k.

\/ dobra pepeszka zamknij sie jak dla mnie jestes tylko rozwydrzonym bachorem i nie wiem skad ty sie u nas wziales na tej swojej zadumanej pani ale ja cie w teamie nie chce ogarnij sie dorosnij i ine w*****aj ludzi
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'

Ostatnio edytowany przez bemo - 09-04-2010 o 16:39.
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem