Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2010, 06:01   #11
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
dlaczego na vt nie powiedziałeś mi nigdy tego tylko się bałeś? Tego nie wiem ale nie ważne.

Nasze pk czyli old ekipy, polegało na wbijaniu rs wyższym lvl w celu profitowania. aktualnie waszym rekordem jest uwalenie 48 palka chyba 6 sd charów. Nie robie z siebie debila - ty robisz z siebie debila płacząc na vt że każdy to nieogar jak padniesz. Zresztą - szczerze. Berylia to już przegrany świat. tak dla mnie jak i dla was. Polacy zabijają się miedzy sobą, wy dla "zabawy" zabijacie się miedzy sobą. Zacytuje tutaj mixa "CO TO K#@$^A JEST!?". Jak bd chciał pogadać na vt, jak facet, to daj znać. już nie będe tu spamił
Po 1. Na vt wtedy nie mogłem rozmawiać, matka spała w pokoju i ci o tym mówiłem, miałeś milion innych terminów by wejść na to vt i zemną pogadać.
Po 2. Dalej nie rozumiesz po co się pkuje ale nie będę ci już tego tłumaczyć.
Po 3. Na vt o deda w*****ałem się raz, gdy ubił mnie fryta gdy dałem exita więc nie pierdol.
Po 4. Nigdy nikogo z naszej ekipy dla "zabawy" nie zabiłem.
Po 5. Gdyby cie berylia nie interesowała nie pisał byś w tym temacie.
Po 6. Bemo dobrze mówi, jak masz coś do mnie pisz mi na priv, gg i jak bd to wbijemy na vt.

@bemo
Filmy może i są, ale nikt mi ich nie wysłał, a mówiłem , że film robię. Wyślijcie teraz to zrobię part 2.

Ostatnio edytowany przez caveki - 10-04-2010 o 06:06.
caveki jest offline   Odpowiedz z Cytatem