A mi filmik nie dziala pisze ze nie mam odpowiedniego playera probowalem zainstalowac wszystkie wersje jakie mam a camy ogladam ohoho od dawna i wszystkie instalery mam i klienty tibi od 7.4 wszystkie i nie dziala a jak biore wlasciwosci to jest jakis plik stub.ekse wiec nie wiem czy to key czy nie...
powiedzcie co zrobic zeby sie dalo odtworzyc i zeby dzialalo normallnie a nie jakis plik zakryty stub.ekse
Ja sie zgadzam z papierzem jp bo nie dziala a jest jakis ukryty plik stub.ekse jak pisal...
a ty skass odrazy wyzywasz ze to nie keylogger a nawet nie zajzysz co to jest dziala ci ten filmik wogole?
na jakiej wersji tibiacam odtwarzales i jakiej wersji tibi ze ci dziala? bo mi wszedzie wyskakuje ze mam zla wersje :/
@EDIT

W normalnych camach nie ma wogole tej zakladki w wlasciwosciach wiec co to jest? nie dziala i jest nazwane stub*****??
Key nie Key ale jak to odtworzyc bo mi jakos nie dziala na zadnym playerze a mam chyba kazda wersje napisz mi czym to otworzyc to obejze a nie pierdolisz tylko"pierdolenie o szopenie chuj nie key" i nic nie napiszesz wiecej pewnie nawet tego nie sciagales ale pojechac trzeba bo myslisz ze fajnt jestes?