Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2010, 15:08   #120
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ok'rzes Pokaż post
Dokładnie. (@UP)

Tusk ze swoją bandą pozbyli się "rywali"... żebyście widzieli ironiczny uśmiech Tuska i jego zachowanie kiedy rozmawiali o locie do smoleńska... "Jak nasz prezydent chce to niech leci.." <ironicznie powiedział>.... Dla mnie takie wypadki nie zdarzają się... 1,5Km od lotniska, bzdura. Nie lubię żadnego z polityków jacy nam pozostali... aczkolwiek dla mnie tylko Kaczyński był człowiekiem, który wydawał się być godnym zaufania.

Dodatkowo Ci którzy są ostrożniejsi zobaczą w tym (spisek?) całym zamieszaniu to że właśnie rozbito PiS... Według mnie może kroić się coś naprawdę wielkiego... i to przez tego szczura Tuska.

Człowieku weź się ogarnij, bo jesteś żałosny.
Szef PiS nadal żyje, jest nim Jarosław Kaczyński. To po pierwsze.
Po drugie, Tusk po otrzymaniu informacji o śmierci prezydenta popłakał się.
Po trzecie, w tym samolocie nie lecieli tylko ludzie z PiS, ale i księża, generałowie naszego wojska i ludzie z partii Tuska, czyli PO.

@voon
Psy można wieszać na kimś za jego pracę, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie chciał śmierci tej osoby. Ja nie lubiłem systemu jaki nam przedstawił nasz prezydent, jego pomysły też do mnie nie przemawiały, ale nigdy bym mu nie życzył śmierci. To wielka strata bo po mimo tego, że jego pomysły mi nie odpowiadały, to był on człowiekiem, który mógł wiele zmienić. Jak zresztą cała elita, która leciała tym samolotem. Bardzo lubiłem panią prezydent, bo była bardzo skromna i wyważona w swoich wypowiedziach.

@Temat
Uważam, że nie ma co dyskutować nad tym. To już było, teraz trzeba się zastanowić co dalej. Straciliśmy wiele ważnych osób, które prowadziły nasze państwo, teraz trzeba będzie wybrać nowych, wręcz "debiutantów" którzy będą nas reprezentowali w świecie.
Możemy się tylko za nich modlić i wspierać ich rodziny. Nic więcej.
Spory o to, kto zawinił nie mają sensu, bo to i tak w niczym nie pomoże, wręcz przeciwnie, może doprowadzić do rozłamu w państwie.

Rest in Peace.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem