Temat: Destro i behe
Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2010, 22:57   #2
malyjanek
Użytkownik Forum

malyjanek's Avatar

Data dołączenia: 02 03 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Witam mam 83 rp i mam 3 pytania
a) chciałem poexpic na behemotach/destroyerach jednak nigdzie nie moge znalesc miejsca w ktorym albo nie bedzie gowien typu cyklopy (w cyclopolis) lub gdzie jest duzo miejsca do uciekania.
b) gdzie najlepiej isc z assasina starami zeby chociaz byc na 0? na hydrach waste ,frosty loteria, dl w yala to za duze waste bez butów a behe w cyklo za niebezpiecznie
c) jest gdzies jakis dobry resp banshee bez innych "dodatków" typu braindeath, gdzie mozna wyjsc na + ?
1.) mowisz o expie solo? jesli tak to zapomnij o behe i destroyerach.Najlepszy resp behe jest na edron i liberty bay ale w tych miejscach biegajac mozna zlurowac 2 osobnika.No chyba ze bedziesz biegal wokol schodow ale nie polecam na tym lvlu.Destro to ja swoim 107 rp nawet nie widzialem to sie nie wypowiadam (PoI nie robilem).Szukalem na yalahar ale jak zobaczylem za drzwiami plaguesmitha i 2 nightmary to sobie odpuscilem.

2.) moim zdaniem wieksze waste na Frostach niz na Dl-ach (z nich mozna chociaz skorki sciagac.Może Hellspawny yalahar (ale tylko jesli masz idealny net).Lurujesz pojedynczo i biegasz wokol drzewek ewentualnie nightmary na cementery (ale to bedzie raczej bicie w zwarciu).Moze znajdz jakiegos blokera 100 lvl + i idz na grimy?

c.) Co prawda nie expilem tam ale jedynie questa robilem wiec moze droga na BANSHEE quest?
malyjanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem