Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2010, 23:42   #327
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
PROTEST? Mamy żałobę narodową, rodziny płaczą, a oni będą PROTESTOWAĆ. Jestem zniesmaczony.
Zaczyna się burdel. Nie ma żadnej jedności, teraz kłócić zaczęło się społeczeństwo zamiast polityków. Ja pierdziele..........................
I bardzo słuszny protest. To, że jest żałoba, nie znaczy, że trzeba się godzić na debilizm. A od czasu decyzji pochówku na Wawelu ta tragedia (czyli katastrofa samolotu) przerodziła się w tragikomedię.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Lech Kaczyński jest bohaterem narodowym
Że k*rwa CO?!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk Pokaż post
Kim wy jestescie, zeby decydowac o prywatnej sprawie, jakim jest miejsce pochowku zmarlego? Rodzinie dano prawo wyboru, osoba odpowiedzialna za Wawel wyrazila na to zgode. Jakie wy macie prawo do w*******ania sie w to? Tez nie jestem zwolennikiem tego, zeby spoczal na Wawelu, ale to jest sprawa prywatnej decyzji rodziny, a nie wybor publiczny. Wszelkie protesty, pomijajac fakt, jak bardzo niski poziom reprezentuja w takim okresie i tak nic nie dadza
Ja też chcę być pochowany na Wawelu. Czemu nie? Czemu Lech Kaczyński, najgorszy prezydent w demokratycznej Polsce, ma spocząć koło królów i Piłsudskiego? Dlatego, że Jarkacz leczy swoje kompleksy forsując pomysł pochowania brata w miejscu, gdzie bynajmniej zostać pochowany nie powinien?

Disclaimer: w mojej wypowiedzi nie ma ani jednej oznaki braku szacunku dla prezydenta ani żadnej z osób, które zginęły wraz z nim - jest w niej za to REALIZM.

@down: takie demonstracje to nie brak szacunku. To właśnie realizm. Gdy dzieje się coś, co się dziać nie powinno, powinny być demonstracje - niezależnie od okoliczności.

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 13-04-2010 o 23:52.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem