Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2010, 16:21   #14069
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

@Black Rock Shooter
Cytuj:
Don't know how many of you know but the release date for BRS has been pushed back to june 25. It'll be a 50 min OVA (no a 6 episode series) and it will be streamed online from june 25th to august 31st. rumor has it that if its popular enough then it will become an anime.
Heh, ciekawe... Nie spodziewałem się że to będzie OVA, a tu proszę! ;p
Szkoda tylko że będziemy musieli czekać aż 10 dni. ;<

@Shakugan no Shana
W poprzedni wekend obejrzałem prawie dwie płytki tego anime, gdzie pozostają mi dwa odcinki z dysku nr. 3 i cała płyta nr. 4. ^^
Naprawdę zajebiszcza seria, szkoda tylko że walki są pokroju jednoodcinkowego widowiska. Są stanowczo za krótkie i mało dynamiczne. Ale jeśli już dochodzi do starcia, to efekty i kreska są wyśmienite.
Fabuła sama w sobie jest ciekawa i wciągająca, bo gdybym nie miał potrzeb fizjologicznych i uczucia głodu, to zapewne siedziałbym na kanapie i przeleciał ciurkiem całego boxa.

Tak po za tym, to nie wiem czemu, ale ostatnio oglądam przeróżne serie, gdzie głównym bohaterem (a właściwie bohaterką), jest kobieta!
Oglądając wiele tytułów, nigdy nie natknąłem się na bohatera płci męskiej, tak zajebistego, jak ostatnio zapoznane dziewczyny z anime. ;/
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem