Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loulkan
Elesar
Tak , masz racje. Jeżeli chodzi o czas jaki niektórzy gracze spędzają na expowiskach. Jedyny ból (nazwijmy to tak w przenośni) sprawia to ,że lvl'e 100+ biegają po expowiskach dla 40/50/60+. Ja rozumiem - zarobić chce każdy kase na większe hunty. Lecz powinni dawac również szanse słabszym na rozwinięcie postaci. A nie zajmować respawny na 24h (chodzi o czas od SS do SS). Nie raz sam wstawałem o 8 rano żeby od rana coś pohuncic bo wtedy jest mniej osób. Tylko chodzi mi o fakt , że niestety często nie ma miejsca do rozwijania postaci (pacc czy facc) ze względu na boty i samych graczy - manual. Na pewno nie raz każdy z was widział Bota ustawionego na way pointach i będąc tam co 2godziny widzimy , że biega po tych samych ustalonych trasach. Nie mam trochę racji?
@down
own3d.. może tak zakładka "Handel"?
|
To nie chodzi o to, że brakuje miejsc bo uwierz mi miejsc pustych stoi wiecej niż może sie komu kolwiek wydawać, ale chodzi o to, że nie wiesz o istnieniu takowych lub nie chce ci sie tam isc. Podaj mi swoj lv a chetnie sluze pomocą w znalezieniu expowiska bo nigdy nie wierze w to, że nie ma NIC wolnego. Co do grania knightem uwierz mi, że nawet najwytrwalsi dostaną szału huja jak zobaćza na co inne profesje mgoa sobie pozwolic, smutna prawda tej gry knight jest hujowy jesli prowadzisz sobie spokojna gre i nie masz zamiaru orac sie w jakichs wojnach zawsze bedziesz wiecej tracil, zarabial mniej, i wbijal mniej expa niz inne profesje na rówlonegłym levelu. Więc zmień poki nie jest za pozno