Ja sobie mówie w oczy, choć głupio to brzmi. Nie wiem kto Ci np. powiedział, że czarne skrzynki są uszkodzone. Wg. wszystkich relacji są w dobrym stanie, jedna z nich jest już w polsce. Nie było na pokładzie wybuchu paliwa, nie wiem o czym bredzisz. O żarówkach też nie wiem skąd wiesz, ale raz, że nie są one w dzień niezbędne, dwa, mgła była taka, że i tak ich nie było widać, trzy, ze zdjęć satelitarnych wynika, że samolot zboczył z kursu i nie doleciał do pasa startowego.
Skąd wiesz że po 10 minutach już była taka informacja? Podaj źródło, to pogadamy. Nic też mi nie wiadomo o liście gończym. Chętnie zobacze jakieś źródła.
6. A czemu nie mieliby sie pomylić, szczegolnie w chaosie informacyjnym jaki wtedy panował? Zreszta, w polsce tez nie bylo wiadomo przez jakis czas ile osob bylo dokladnie na pokladzie.
7. Jakich mediach? Jacy reporteży? Wiem, że rosyjska agencja prasowa ok. 10 w sobote puscila taka informacje, zdementowana jakos godzine pozniej.
8. Kto to niby powiedział? Jakiś dowód proszę. Pewnie sam Tusk jak znam życie, ale mimo to udowodnij że coś takiego miało miejsce. No, chyba że źródłem tak wspaniałych informacji jest T. Rydzyk, wtedy się nie produkuj.
Słowem, nie masz ani pół dowodu.