Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tymmon
Pamietam, za czasów wojny jak Rise walczyło z Avis, to gdy tylko się pojawiałem w rejonach walki, to Rise mną podłogę zamiatało.
A teraz? Na niektorych akcjach jestem bez venta, bo mi nie działa i co..i nic, bo niestety w we ride tylko kilku gości pokazuje, że chce walczyć i nie zależy im na levelach.
Co wam np po Elincie? 205 rp, który jak wyrzucaliśmy go z Flow, to się popłakał na vent...i to nie jest żart.
To tyle.
--- Tymmon dodał 2 minut i 0 sekund później ---
Aaaaa i miałem dodać.
Do tych wszystkich, którzy dalej do mnie dzwonią...mi to kompletnie leży, więc możecie dzwonić sobie z waszych POPów nawet o 3 w nocy, a sam fakt tego, że jak śpie sobię o 1 w nocy w piątek bo nie mam ochoty się upijać, a wy dzwonicie z melanżu w piwnicy, mnie tak bawi że nic tylko wam dziękować.

|
Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.
@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.
@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.
/Wesol