Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wesolski
Hehe no tak co do tego, że Rise potrafiło a raczej potrafi walczyć nie mam wątpliwości. Pamiętasz Akon pierwszą waszą openke przed POI. Pierwszy raz słyszałem dowodzącego Shejqa i muszę powiedzieć że byłem pod wrażeniem i od tamtej pory uważam go za kozaka, nie będę się rozpisywał, ale co do Rise kolega z góry ma rację.
@Kamba
po co pierdolisz smutki na Gremba skoro ostatnio prosiliście go o pomoc w wojnie? To, że ma wyjebane na was bo nie ma zamiaru marnować chara by pomagać takim ludziom jak kura to mu się nie dziwie.
@Grembuś
Jebać ich musisz mieć wyjebane na dziecinne zagrania kolegów z We Ride, bo ich statek tonie i nigdy nie zrobią tego co my i kopengasi przeciwko Flow.
/Wesol
|
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]
Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty
--- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później ---
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
Nie mialem tu na mysli bezposrednio AB teamu, tylko jakichs tam ekstremistow, ktorzy jaraja sie tym, ze zadzwonia do kogos kto jest na imprezie / odsypia tydzien po robocie lub robi cokolwiek innego.
Także uprzejmie proszę o wy*******anie z bezsensownymi telefonami lub pocwiczenie gadki...
No, starczy Tibii na kolejne X tygodni, czolem (post pisany na lapku, wiec wy*******ac od braku znakow diaktrycznych i literowek).
|
Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic

liz dupe dalej parcelu ^^