Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2010, 22:33   #6325
Kaliber_
Użytkownik Forum

Kaliber_'s Avatar

Data dołączenia: 13 05 2008
Lokacja: U Ciebie w miescie.

Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: Aboszki~
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kambaa Pokaż post
Prosilismy o pomoc ? AHAHAHAHAHA chyba ci sie pojebaly historie , to kura zjeb myslal ze to gra jakis szwed i chcial go poprosic o pomoc o czym nie wiedzielismy =]

Btw. Ja widze kolego ze bardzi chcialbys jebnac w dupala tego "grembuśa " muaa ;* tak mu wchodzisz w dupe ze szkoda mi odpisywac na twoj posty

--- Kambaa dodał 4 minut i 56 sekund później ---

Kurwa na ciebie nawet szkoda wystukania numeru , widze ze Akon napisal ze mu dzwonai po nocach to wiszu przydupas numer jeden musi ich opierdolic liz dupe dalej parcelu ^^

Brandon Pech, po pierwsze to przyjdz z ojcem bo Cie nie rozumiem. Po drugie kazdy wie ze byles we Flow pionkiem bo masz to we krwi, nie wspomne juz o we ride bo kazdy wie jak jest. Matka bije Cie kablem od telefonu i probujesz podniesc swoje ego przez pojazdy internetowe? Kazdy zapamietal Cie jako nooba bo tak bylo, jest i tak bedzie nie oszukujmy sie. Zapewne jestes jednym z tych co reprezentuje soba "styl zycia gnoja" i biegasz z logem JP.
Raczej Twoje posty nikogo nie ruszaja wiec sie nie staraj ;D a co do Abcokow licze na metting w wakacje ;ddd
Ja się obudziłem, a garbaty anioł zniknął... "
Kaliber_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem