Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2010, 07:52   #6329
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Dam się wciągnąć, a co mi tam

@Jacek
Co do moich "rządów" jak to ujales..to czy ja komukolwiek cos narzucam? Nie chce byc we Flow, droga wolna. Chyba normalne jest ze jak ktos szczeka na mnie to go musze pogonic. Dla mnie osobiscie duza wojna na Morganie to strata czasu, teraz praktycznie nie ma mnie juz ani na vencie ani w Tibii. Na fora zaglądam, bo fakt faktem przyzwyczaiłem się do tego w chuj.

Natomiast Olaf nie raz udowodnil ze jest wartosciowym graczem i jak dla mnie, to ze sobie zarabia kase botujac, swiadczy tylko o tym, ze potrafi produktywniej wykorzystac spedzany przed komputerem czas.

@xardas
Stary, to ze zagladasz na naszego venta i piszesz takie pierdoly, swiadczy tylko i wylacznie o tym ze dalej nie pogodziles sie z banicja i probujesz ugrac tu jakies punkty w rankingu bycia zajebistym typkiem.

@wiszu/wesol

Ja tez watpie zeby to ab team byl, bo badz co badz pamietam was z kanalu u nas na vent i wasze teksty byly przynajmniej smieszne, Ci ktorzy wydzwaniaja do mnie i Wisza najwyrazniej, to goscie z we ride, prawdopodobnie ta czesc ekipy uwazajaca sie za "trzon hardkoru zrobionego z gowna i syfu".

tyle ode mnie na dzi