Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2010, 19:23   #12579
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

Stan: Aktywny Gracz
K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Od kiedy jazda luksusowym autokarem meczy? Wyprawa FCB do Mediolanu byla przemyslana, specjalnie odpowiednio wczesnie wyjechali by po dotarciu do Wloch miec wystarczajaco czasu na pozbycie sie skutkow 'zmeczenia' . Juz nie wspominajac o noclegu w Cannes. Co do wielu kibicow Interu nagle 'z dupy' radze przejrzec komentarze jeszcze raz. Poprostu sa osoby ,ktore czytajac komentarze przedmeczowe na roznych portalach mogli poczuc sie zniesmaczeni komentarzami typu 'w mediolanie 3-0 na cn 5-0 dla fcb ofkoz' nie mogly ukryc zadowolenia ze utarto im nosa. Akurat tutaj na forum trafili nam sie dosc spokojni kibice FCB ale w olbrzymiej wiekszosci to pyszalkowaci ignoranci,a przynajmniej takich najwiecej sie wypowiada na roznych serwisach sportowych.
Jazda kilka godzin luksusowym autokarem, a godzina samolotem to chyba różnica. Ale też źle to ująłem. Nie oglądałem meczu i stąd wyciągnąłem taki a nie inny wniosek. Co do tych kibiców, to takich przedmeczowych (i nie tylko) pyszałków nie należy brać na poważnie. Wystarczy popatrzeć na Yoha.

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem