Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2010, 19:45   #12581
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay Pokaż post
Jazda kilka godzin luksusowym autokarem, a godzina samolotem to chyba różnica. Ale też źle to ująłem. Nie oglądałem meczu i stąd wyciągnąłem taki a nie inny wniosek. Co do tych kibiców, to takich przedmeczowych (i nie tylko) pyszałków nie należy brać na poważnie. Wystarczy popatrzeć na Yoha.

K.Jay
Oczywiscie jest roznica ale chyba nie byla jakas diametralna skoro to na koncowke spotkania to Katalonczycy zachowali wiecej sil.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca Pokaż post
Odpadną z Interem, potkną się w lidze co Real wykorzysta i tak jak rok temu mieli trzy korony tak w tym będzie jedno wielkie i śmierdzące gówno, co ukróci trochę, wyszczekanych pseudokibiców Barcy i przerzedzi z sezonowców. Brak trofeum wyjdzie wam tylko na dobre.
Ja tam bym nie dzielil skory na zywym niedzwiedziu, ktory teraz jeszcze bedzie pragnal potwierdzic swoja wielkosc.

Co do dzisiejszej pary polfinalowej to z reguly bylem zawsze za druzyna teoretycznie slabsza,nie wiem czemu. Dzisiaj jednak wolalbym aby Lyon wygral. Poprostu bardziej mi sie podoba ich styl, no i Wlosi musza bronic sie przed Niemcami w rankingu uefa by slotow w LM nie stracic. Ponadto wciaz troche dziwnie sie czuje z tym ze Bayern nijako przypadkiem jest w polfinale. To offside z Fiorentina, to czerwien dla zawodnika Manchesteru gdzie dopiero w przewadze mogli nawiazac rownorzedna walke, przynajmniej w moim odczuciu.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 21-04-2010 o 19:51.
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.