Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay
Jazda kilka godzin luksusowym autokarem, a godzina samolotem to chyba różnica. Ale też źle to ująłem. Nie oglądałem meczu i stąd wyciągnąłem taki a nie inny wniosek. Co do tych kibiców, to takich przedmeczowych (i nie tylko) pyszałków nie należy brać na poważnie. Wystarczy popatrzeć na Yoha.
K.Jay
|
Oczywiscie jest roznica ale chyba nie byla jakas diametralna skoro to na koncowke spotkania to Katalonczycy zachowali wiecej sil.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca
Odpadną z Interem, potkną się w lidze co Real wykorzysta i tak jak rok temu mieli trzy korony tak w tym będzie jedno wielkie i śmierdzące gówno, co ukróci trochę, wyszczekanych pseudokibiców Barcy i przerzedzi z sezonowców. Brak trofeum wyjdzie wam tylko na dobre.
|
Ja tam bym nie dzielil skory na zywym niedzwiedziu, ktory teraz jeszcze bedzie pragnal potwierdzic swoja wielkosc.
Co do dzisiejszej pary polfinalowej to z reguly bylem zawsze za druzyna teoretycznie slabsza,nie wiem czemu. Dzisiaj jednak wolalbym aby Lyon wygral. Poprostu bardziej mi sie podoba ich styl, no i Wlosi musza bronic sie przed Niemcami w rankingu uefa by slotow w LM nie stracic. Ponadto wciaz troche dziwnie sie czuje z tym ze Bayern nijako przypadkiem jest w polfinale. To offside z Fiorentina, to czerwien dla zawodnika Manchesteru gdzie dopiero w przewadze mogli nawiazac rownorzedna walke, przynajmniej w moim odczuciu.