Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erverse
Tzn, że wszyscy graja na wotlk, tak?
Może niedługo kupię classic i wbiję 60 lvl przez te 40 dni, szkoda kupowac dalsze części jak się wie prawie nic o grze ;p
btw. jeśli załóżmy, że ja mam tbc a kumpel wotlk to mogę z nim biegac po mapie? I co jest dodanew wotlk? Miejscówki jakieś?
|
Ogolnei chodzi o to, ze TBC daje Ci mozliwosc wbicia 70 poziomu i biegania po kontynencie outland, wotlk daje mozliwosc wbicia 80 poziomu, i biegania po kontynencie northrend.Tak wiec mozesz biegac z kolega, nie zaleznie ile Ty masz dodatkow i on, ale musza sie one "pokrywac"( majac tbc, nie wejdziesz na northrend, majac podstawke nie wejdziesz na outland i northrend) Ale ogolnie zabawa z wowem zaczyna sie od maksymalnego poziomu. ( jak gralem w tibie, to nie rozumialem tego, ale wierz mi, wow sie dopiero zaczyna na 80 poziomie) A sam proces levelowania nie maw zasadzie nic wspolnego z gra na 80 lv. Levelowanie musisz potraktowac jako swoisty rookgard, zeby moc sie zapoznac z mechanika gry i czarami Twojej klasy.