Temat: Matura 2010
Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2010, 16:06   #37
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Miałem na myśli to, że skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać : P. Po prostu rozsz. to bardziej opłacalne wyjście, przecież każdy wolałby mieć więcej pkt, niż mniej, nawet jeżeli piszę jakąś mature 4fun (a robi to wiele osób, wbrew pozorom : P)
Różnica jednak jest, bo do rozszerzonej chyba jednak coś trzeba się pouczyć, a ja cóż... czasem zapominam, że w ogóle maturę z WOSu piszę Btw. właśnie ten WOS to jest taki 4fun, a raczej ułatwienie sobie, bo miałem do wyboru WOS, historia, geografia. W moim przypadku wybór był prosty.

Cytuj:
A co do fakultetów z WOSu - chodziłem od października zeszłego roku, tydzień w tydzień, na każdym spotkaniu dostawałem testy i matury (mam tego sporą kolekcję teraz ), no i mogłem zawsze omówić jakiś problem z kolesiem. Jestem jedyną osobą w szkole, która zdaje WOS, więc w zasadzie poświęcał tylko mi całą uwagę jeżeli chodzi o przygotowanie do matury.
U nas WOS chyba zdaje najwięcej ludzi ze szkoły (no może geografię trochę więcej), podst co rozszrz jakoś tak 1:1. Niestety z naszą babką pogadać nie można, ona woli mówić o NK albo koleżance z Australii...
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem