Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Yo, ostatnio odpaliłem sobie WoWa triala, no i zainwestowałem 29,90 na miesięczny abonament, z tym, że nie wiem o WoWie totalnie NIC. Gram tak raczej 4fun, no ale mam kilka pytań:
1. Jakbym chciał korzystać z wszystkich dodaktów itp, aby grać w pełną wersję, to co musiałbym kupić, w jakiej kolejności i ile by mnie to kosztowało? Teraz mam WoW1 EU.
2. Czy zrobi mi to jakąś różnice, skoro mam dopiero 18 lvl, czy będę grał na full WoWie, czy na tej samej podstawce? Jak tak, to jaką?
3. Ma ktoś jakiegoś builda na night elfa/hunter? : P
4. Która profesja jest dobra dla początkujących, do ekspienia samemu lub 1+1 w party, no i ogólnie nie śmierdzi?
Z góry dzięki za odpowiedzi : P
|
1. Najpierw kupujesz dodatek The Burning Crusade, który kosztuje od 25-40 zł, potem kupujesz Wrath Of The Lich King, który kosztuje 60-100 zł Dodatki NIE DODAJĄ dodatkowych dni gry.
2. Nie. Na podstawce grasz spokojnie do 60 lvla, potem zakupujesz TBC i możesz wbić 70 lvl + nowa kraina. Tak samo z WOTLK, kupujesz i możesz wbić 80 + nowa kraina. Wpisz sobie w google nazwy dodatków, znajdziesz co nowego dodają itp.
3.Prosszzz :
http://www.wowhead.com/talent#ctbMztgRmu0ekx0eVoo Na przyszłość
www.forum.battlenet.pl 
4. No właśnie hunter byłby dobry na start.
Ogólnie ja z dodatkami zrobiłem tak: TBC i podstawke kupiłem razem, a WOTLK zakupiłem na około 67 levelu, bo questy w nowych kontynentach można już robić 2 lvle wcześniej od proponowanego,czyli na 58 i 68.