Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DDoS
@Pacz
Sengoku Basara - no walki dobre, ale odstające trochę za bardzo
, do tego konie skaczące na kilkadziesiąt metrów, ponad bramy zamków, wtf? Ta seria tylko 12 odcinków, ale w ostatnim zapowiedź drugiego sezonu.
To chyba pozostaje mi zabrać się teraz za któreś ecchi, pantsu, romantic, loli aaaa nie przepadam, ale ciągle fantasy, samurai, mecha nie można oglądać 
|
Hahahaha, no tak, te konie też mnie mocno naprowadziły na osobisty komentarz w stylu WTF!? XD
Ale wiesz, ja jestem fanem tego typu bajerów. Uwielbiam patrzeć jak naprzeciw wielkiej armii wychodzi jeden bohater z gigantyczną bronią i jednym ciosem niszczy hordy przeciwników.

Co do drugiej serii, to jestem szczęśliwy że anime będzie kontynuowana, chodź jeszcze nie dokończyłem pierwszej, ale małymi kroczkami zbliżam się do końca.
A jeśli chodzi o samurajów to znalazłem kolejną fajną serie, ale niestety nic o niej nie wiem, tylko tyle że ładnie się prezentuje (czyli nic konkretnego, tak w woli ścisłości xd).
Hakuoki Shinsengumi Kitan... Czy ktoś słyszał o tej serii?
Znalazłem jakieś odcinki online, ale niestety pojawiły się one dość niedawno (właściwie to co tydzień w tym miesiącu), a ich ilość nie przekracza cyfry trzy, więc podejrzewam że seria musi być świeżo wydana. o.O
Ofc, dzisiaj obejrzę te trzy odcinki i zobaczymy cóż to jest.