Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2010, 09:04   #14121
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DDoS Pokaż post
@Pacz
Sengoku Basara - no walki dobre, ale odstające trochę za bardzo
Ukryty tekst:
jedno uderzenie i cała armia fruwa
, do tego konie skaczące na kilkadziesiąt metrów, ponad bramy zamków, wtf? Ta seria tylko 12 odcinków, ale w ostatnim zapowiedź drugiego sezonu.

To chyba pozostaje mi zabrać się teraz za któreś ecchi, pantsu, romantic, loli aaaa nie przepadam, ale ciągle fantasy, samurai, mecha nie można oglądać
Hahahaha, no tak, te konie też mnie mocno naprowadziły na osobisty komentarz w stylu WTF!? XD
Ale wiesz, ja jestem fanem tego typu bajerów. Uwielbiam patrzeć jak naprzeciw wielkiej armii wychodzi jeden bohater z gigantyczną bronią i jednym ciosem niszczy hordy przeciwników.
Co do drugiej serii, to jestem szczęśliwy że anime będzie kontynuowana, chodź jeszcze nie dokończyłem pierwszej, ale małymi kroczkami zbliżam się do końca.

A jeśli chodzi o samurajów to znalazłem kolejną fajną serie, ale niestety nic o niej nie wiem, tylko tyle że ładnie się prezentuje (czyli nic konkretnego, tak w woli ścisłości xd).
Hakuoki Shinsengumi Kitan... Czy ktoś słyszał o tej serii?
Znalazłem jakieś odcinki online, ale niestety pojawiły się one dość niedawno (właściwie to co tydzień w tym miesiącu), a ich ilość nie przekracza cyfry trzy, więc podejrzewam że seria musi być świeżo wydana. o.O
Ofc, dzisiaj obejrzę te trzy odcinki i zobaczymy cóż to jest.

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-04-2010 o 09:07.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.