Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2010, 20:43   #2139
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Od miesiąca używam. Plus minus. Bardzo fajna sprawa. Genialny addon do raidowania i tlumaczenia taktyk. Raczej niemożliwe jest zrobienie festera HC bez niego (przy tym poziomie lagów). BTW. gra nie gra nami bo nie pozwala na to system wowa (brat z-axis, brak przypisania kamera etc. etc.) a zwyczajnie aktualne HC wersje są zbyt przeładowane informacją i potrzebne są takie addony.
Da się da, na 10 moja gildia zrobiła Festera i Rotface na hc bez tego addona, nie mówiąc o innych top gildiach. Wystarczy praktyka, na Mimironie swego czasu wipowało się kilka tygodni i w końcu się go kładło. Co do grania nami, chyba nie zrozumiałeś. Teraz, dzięki temu addonowi jedyne co trzeba robić to omijać czerwone koła. Co do samego ZAZNACZANIA na ziemi tych marków, to bardzo dobry pomysł DOPÓKI, DOPUTY znika to w combacie, jak niestety nie jest. Ludzie żalą się, że WoW jest prosty, a jednocześnie tworzą takie addony i z nich korzystają.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VarianWrynn Pokaż post
Witam.
Co przeczytać i w jakie gry (przed wowem) zagrać i w jakiej kolejności by wiedzieć wszystko o lore warcrafta? Z góry dzięki
Warcraft 1,2,3 wraz z dodatkami (1 i 2 mogą być trochę krzywdą dla oczu ), książki których jest strasznie dużo, komiksy które gdzie nie gdzie odgrywają pewną rolę (np. Cho'gall), ostatecznie wowwiki które też jest dobrym źródłem. Ogarnięcie całego lore zajmuje bardzo dużo, ja całą sagą Warcrafta interesuję się już od 2 lat i nadal dowiaduję się czegoś nowego.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem