Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2010, 11:27   #24
Nift
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2005

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 86
Domyślny

Jesteście żałośni i gówno wiecie o zarabianiu kasy dzieci... może jak pójdziecie na studia albo do pracy to zrozumiecie co i jak. Po pierwsze kto z was poznał tibie i miał od razu pacc ?? Po 2 nie znacie gry widzicie tą grafikę ale mówią że najpierw kupisz pacc potem możesz dokładnie zobaczyć grę jak to wygląda kto z was by na to poszedł ?... no słucham Po 3 po to jest freee właśnie żeby wejść zobaczyć grę ona nam się spodoba i kupujemy pacc proste zasady marketingu i powinni dodać nowe mapy dla facc co za tym idzie? że ogólne moje wrażenie o grze rośnie i chcę w nią grać i kupuje pacc ale jak ktoś się nie zna to pieprzy jakieś głupoty jak wy oczywiście nie do wszystkich to.........

Do kolegi up opłaca się to działa jak reklama "dużo ludzi gra więc coś w ttej grze musi być to może i ja spróbuje" ? A taki człowiek uwież mi nie bedzie patrzył ilu ma paccc online a ilu nie.... daj coś za darmo a ludzie sami przyjdą chodzi o reklame czemu w all mmo reklamuja się ze Gra za freeeee itp.. oj mało wiecie..

down: możesz mieć racje też nie wiem gdzie mieli by dodać. Z takich dawnych dodatków dla facc było przerobienie cycow koło thais na bardziej rozbudowane

2x down ciągle myślicie o graczach którzy już grają w tibie a uwierzcie cipisoft chcę zwiększyć zarobki a nie je tylko utrzymywać czyli myśli o nowych graczach i o tym jak ich przyciągnać

Ostatnio edytowany przez Nift - 28-04-2010 o 11:47.
Nift jest offline